• Stránka 1 z 1
[Z]žádost na Admina / iKacENka
Název : Public 1 / iKacENka ;>
Ahoj, rád bych se stal adminem public serveru, hraju tam často a pořád někdo nadávky, urážky, tak aby tam byl pořádek..
nick v hre : iKacENka ;>
nick na fore : abdi
profil na fore : abdi-u15006.html
věk : 34
steam nick : iKacENka ^ˇ^ th0rax!
steam id : Steam ID: STEAM_0:0:65506564
Hlstats : https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/ ... ayer=18098
Bany na pub 1 jsem nedostal žádné
něco o mě ? :
Ahoj.. jsem Stano, žiju v Praze 11 let.. pracuji jako číšník a cs 1.6 je mojí nej hrou ... hraju to od roku 2004 tuším ... hodně jsem hrával dřív jail breaky... ale bývávalo na časy, kdy sem hral TG/CW/mix ... zkrátka to hraju, vždy jak mam volno v poslední době hodně.. a rád bych pomohl admin týmu, protože když jsem na pub 1, tak vždy tam je někdo, kdo kempí a nejde defuzovat a nebo nejde položit a pod.. a nebo nějaké ty nadávky v chatu.. rád bych pomohl.. a ukázal, že jsem fajn člověk.. děkuji
děkuji za váš čas a hezký den, ahoj
) s pozdravem ikačenka 
Ahoj, rád bych se stal adminem public serveru, hraju tam často a pořád někdo nadávky, urážky, tak aby tam byl pořádek..
nick v hre : iKacENka ;>
nick na fore : abdi
profil na fore : abdi-u15006.html
věk : 34
steam nick : iKacENka ^ˇ^ th0rax!
steam id : Steam ID: STEAM_0:0:65506564
Hlstats : https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/ ... ayer=18098
Bany na pub 1 jsem nedostal žádné
něco o mě ? :
Ahoj.. jsem Stano, žiju v Praze 11 let.. pracuji jako číšník a cs 1.6 je mojí nej hrou ... hraju to od roku 2004 tuším ... hodně jsem hrával dřív jail breaky... ale bývávalo na časy, kdy sem hral TG/CW/mix ... zkrátka to hraju, vždy jak mam volno v poslední době hodně.. a rád bych pomohl admin týmu, protože když jsem na pub 1, tak vždy tam je někdo, kdo kempí a nejde defuzovat a nebo nejde položit a pod.. a nebo nějaké ty nadávky v chatu.. rád bych pomohl.. a ukázal, že jsem fajn člověk.. děkuji
děkuji za váš čas a hezký den, ahoj
-

abdi - Pokročilý

[Z]žádost na Admina / iKacENka
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: žádost na Admina / iKacENka
Ahoj, celková Tvá reputace není dobrá, prostě ne...platí pořád stejné, co tady - post947116.html#p947116
Zamítnuto.
Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-

Seweee - CS 1.6 HLSA

Re: [Z]žádost na Admina / iKacENka
nechapu proč hodnotíš něco, co je 7 let stará věc.... teď je teď... každej byl jednou nějakej... teď jsem jinej... kdybys mi dal aspon šanci..
-

abdi - Pokročilý

Nemyslím si, že by se něco změnilo...ani názory adminů na Tebe. Navíc adminů je dost, takže díky za zájem, ale ne.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-

Seweee - CS 1.6 HLSA

"hraju tam často a pořád někdo nadávky, urážky, tak aby tam byl pořádek.." xddd říká borec, co mně nespočetněkrát nadával do "ukravince" (btw ani nejsem, a i kdyby, tak co?) a podobně 
- vasilkvasil1
- Kolemjdoucí

• Stránka 1 z 1