• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] žádost na admina/jb
Nick na serveru: Vánoční domi7979_
SD: STEAM_1:0:618895079
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 16
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=174437
Bany, které jsem dostal: dostal jsem pár banu za fk asi 2 za mfk pár za nadvky ale všechny bany jsem si uvědomil a pote mi byly vysvětleny adminem
Něco o mě: Zdravím vás, jmenuju se dominik je mi 16 let chodím na střední školu elektro zabezpečovací systémy
Proč právě já: mam dobry vztah k dětem /lidem dokažu se domluvit jsem spolehliví a hodny
Zkušenosti s CS:GO: no když to tak vezmu tak cs go hraju přes 4 roky mam harano neskutečných hodin na 3 učtech toto je muj primarní učet
Poznámky: Děkuji za přečtení předem
.
SD: STEAM_1:0:618895079
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 16
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=174437
Bany, které jsem dostal: dostal jsem pár banu za fk asi 2 za mfk pár za nadvky ale všechny bany jsem si uvědomil a pote mi byly vysvětleny adminem
Něco o mě: Zdravím vás, jmenuju se dominik je mi 16 let chodím na střední školu elektro zabezpečovací systémy
Proč právě já: mam dobry vztah k dětem /lidem dokažu se domluvit jsem spolehliví a hodny
Zkušenosti s CS:GO: no když to tak vezmu tak cs go hraju přes 4 roky mam harano neskutečných hodin na 3 učtech toto je muj primarní učet
Poznámky: Děkuji za přečtení předem

- domi7979
- Kolemjdoucí
[Zamietnuté] žádost na admina/jb
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žádost na admina/jb
Pred chvili si radil jako mrtvy, myslim ze z tebe admin nebude 

(Terrorist) wertos67 : obelix pojd fight irl
-
misky228 - Kolemjdoucí
Pevne doufam ze te nevezmou, navic nechapu proc tu lzes ze ti je 17, dle chovani a hlasu usuzuju tak 13, dale neznas vubec pravidla atd 

(Terrorist) wertos67 : obelix pojd fight irl
-
misky228 - Kolemjdoucí
Ahoj,
to snaď nemyslíš ani vážne, 16.12 ban za nadávky a požiadaš si o admina.
Ten tvoj chat je otrasný, tie tvoje spamy a to nadávanie v tom chate.

Dohodneme sa takto, počkaj mesiac, správaj sa na serveri slušne (nenadávaj a najlepšie keby si vynechal tie tvoje spamy), nahlasuj do PP, hlavne nedostaň ban a potom si prejdi akadémiou (Nezabudni hlavne splniť podmienky ktoré na prijatie potrebuješ) .
Zamietnuté.
to snaď nemyslíš ani vážne, 16.12 ban za nadávky a požiadaš si o admina.
Ten tvoj chat je otrasný, tie tvoje spamy a to nadávanie v tom chate.

Dohodneme sa takto, počkaj mesiac, správaj sa na serveri slušne (nenadávaj a najlepšie keby si vynechal tie tvoje spamy), nahlasuj do PP, hlavne nedostaň ban a potom si prejdi akadémiou (Nezabudni hlavne splniť podmienky ktoré na prijatie potrebuješ) .
Zamietnuté.
-
KhalDenny - Spamer
• Stránka 1 z 1