Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] Žádost na admina PatasCZ47

Příspěvekod KiNgPatas » 13 lis 2016, 21:03 VIP

Nick na serveru: PatasCZ47
SID: STEAM_0:0:176260360
Sekce, na které chci práva: JailBreik
Věk: 15
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=42116
Bany, které jsem dostal: Obdržel jsem jeden BAN za MFK díky mé nepozornosti příkazu simona díky špatným sluchátkám ale toto mě neospravedlnuje.
Něco o mně: Jmenuju se celým jménem Patrik Hes narozenej v České republice v lázenským městě Karlovy Vary. Docházím na základní školu již 9.ročníkem s průměrem známky: Chvalitebný (2).Miluju sport jako je fotbal kterej jsem 3 roky hrál závodně a skončil jsem díky mé alergii :cry: . Hokej a další týmové sporty.
Proč právě já: Perfektně umím pravidla na a kdykoli přijdu na server tak někdo porušuje pravila či ty pravidla nezná tím bych chtěl pomoct těm co je neumí a nebo zakročit na ty kdo je porušuje úmyslně. Jsem klidnej člověk nikdy neřešim nic s křikem nadávkama což dost lidí na serverech není. Na serverech se s lidma znám a i s adminama a vycházim snima velmi dobře.
Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám nahráno 643 hodin z toho mám 345 nahraných na JB. Můj aktualní rank je Gold III a můj nejvyšší rank byl MG2.
Případné poznámky:
Tímto bych chtěl pozdravit a poděkovat všem co jsi tuhle přihlášku přečetli. Chtěl bych jěště dodat kdyby mi byla dodáná šance být adminem tak to budu dělat kvůli tomu né abych někomu dávál jenom bany ale tomu aby jsem hráčům pomáhal když budu třeba T.
KiNgPatas
Profesionál
Profesionál

[Z] Žádost na admina PatasCZ47

od Rumcajz » 13 lis 2016, 21:03

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

[Z] Re: Žádost na admina PatasCZ47

Příspěvekod Karl0s » 13 lis 2016, 23:46

11. lis 2016 jsi dával přihlášku do akademie kde ti to zamítli. O 2 dny později to zkoušíš jako admin.

Zamítám.
Karl0s
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Zpět na Nábory Adminů