Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] Žádost na Admina

Příspěvekod cubEx » 01 črc 2016, 19:33

Ahoj, rád by požádal o práva o admina na Dust2Only#5 server, popřípadě public/inferno only servery

Nick v hře : cubEx^

Nick na fóru : cubEx (starší profil : KUBACUBE)

Věk : 17

Steam nick : cubEx^

Steam ID : https://steamcommunity.com/id/official_cubEx/

Jako nějaký ten ban byl tak před pár lety za kempení (ale tak byl jsem "malý a blbý") teď už jsem se poučil !!

O mě : Ahoyy jmenuju se Kuba. Stále studuji střední školu. A v neposlední řadě si taky rád zahraju to csko žejo - hraji ho už nějaký ten pátek(konkrétně tomu bude tak 9-10let).

Proč bych chtěl být admin : Nebudu tady začínat žádnými "sladkými" řečičkami jako snad každý. Konkrétně na D2Only #5 serveru jsem admina neviděl hodně dlouho a zejména v nočních hodinách kdy se na serveru vyskytuje nějaký ten cheater tak tam chybí úplně! Nemám na myslí ale jen cheatery, ale i lidí(zejména děti) které se neumí kontrolovat a musí všem vynadat do rodiny a podobně(však to známe) a déle AFK hráči - tak ti všichni taky potřebují dostat nějaký ten trestík v podobě menšího banu/mute/kicku, protože i díky tomu neopustí lidé server.

Díky že jste dočetli tuto fck*n žádost až do konce ! A doufám že se mohu stát jedním s členů Admin teamu ! 8-)
cubEx
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamietnuté] Žádost na Admina

od Rumcajz » 01 črc 2016, 19:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost na Admina

Příspěvekod FALLEN » 01 črc 2016, 20:25 VIP

Ahoj
V prvom rade ukaz ze sa snazis nieco robit. Nahlasuj hracov do PP lebo nemas absolutne prispevky az na ten jeden.
Dalej ti chyba Hlstats, Steamid + malo nahratych hodin na serveru. Momentalne tvoju ziadost zamietam.. samozrejme poziadat si mozes znova ale az o mesiac.
Mas cas sa prejavit.
admin since 15.7.2013
Bývalý HLSA
FALLEN
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů