• Stránka 1 z 1
[Přijat] Žádost na Administrátora na TTT
Nick na serveru: Tomino
SID: STEAM_0:0:97338947
Sekce, na které chci práva: TTT
Věk: 20
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_205007 ... layer=3333
Bany, které jsem dostal: Už si to ani nepamatuji ale myslím si že už to bylo dávno
Něco o mně: Jmenují se Tomáš sem kluk co rád hraje hry (Rocket League, CS:GO, FiveM, atd.) Ve volném čase se věnuji přítelkyní, TTT hraji od roku 2018 a CS:GO hraji od roku 2015 momentálně mám na csgo nahráno 2.787hodin, mezi mé koníčky patří hraní her, auta, kamarádí .
Proč právě já: Baví měTTT a rád bych se stal adminem, přijde mi lepší, kdybych mohl situace řešit rovnou a ne čekat na admina, nebo čekat, než je někdo zabanuje na fóru. Momentálně jsem již klidný hráč a nereaguju, Umím přiznat vlastní chybu, za kterou se rád omluvím.
Zkušenosti s CS:GO: MM rank Master Guardian II, převážně hraji Faceit zkušeností jako admin moc nemám.
SID: STEAM_0:0:97338947
Sekce, na které chci práva: TTT
Věk: 20
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_205007 ... layer=3333
Bany, které jsem dostal: Už si to ani nepamatuji ale myslím si že už to bylo dávno
Něco o mně: Jmenují se Tomáš sem kluk co rád hraje hry (Rocket League, CS:GO, FiveM, atd.) Ve volném čase se věnuji přítelkyní, TTT hraji od roku 2018 a CS:GO hraji od roku 2015 momentálně mám na csgo nahráno 2.787hodin, mezi mé koníčky patří hraní her, auta, kamarádí .
Proč právě já: Baví měTTT a rád bych se stal adminem, přijde mi lepší, kdybych mohl situace řešit rovnou a ne čekat na admina, nebo čekat, než je někdo zabanuje na fóru. Momentálně jsem již klidný hráč a nereaguju, Umím přiznat vlastní chybu, za kterou se rád omluvím.
Zkušenosti s CS:GO: MM rank Master Guardian II, převážně hraji Faceit zkušeností jako admin moc nemám.
╔╦╦╦═╦╗╔═╦═╦══╦═╗
║║║║╩╣╚╣═╣║║║║║╩╣
╚══╩═╩═╩═╩═╩╩╩╩═╝
For every minute you are angry, you lose sixty second of happiness
║║║║╩╣╚╣═╣║║║║║╩╣
╚══╩═╩═╩═╩═╩╩╩╩═╝
For every minute you are angry, you lose sixty second of happiness
-
Tominoct - Amatér
[Přijat] Žádost na Administrátora na TTT
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost na Administrátora na TTT
Dáš si testy, napiš mě nebo eNcovi na ts.
-
GuHHH666 - CS:GO HLSA
Re: Žádost na Administrátora na TTT
Po testu přijat jako admin-akademik.

-
eNcoo - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1