• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost na akademika.
Nick ve hře: 2k90*[Z]*YeezuS!
Nick na fóru: AnonymfouS
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 16
Steam ID: STEAM_0:0:149631767
Sekce, kde chcete akademika: Knife
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... layer=1806
Proč chci akademika: Začal jsem hrát znovu knife servery, a po ty chvilce jsem si všiml jak někteří hráči si nadávají, chtěl bych tyhle hráče nahlašovat, abych aspoň trochu udržel pořádek naserveru, je pochopitelné že admini nemohou být pořád aktivní, tak bych jím aspoň trochu chtěl pomoct.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Od resetu žádný ban. V minulosti pár klasických banu za vlak, využíti textury, jeden pernamentní ban na NS za speed hack [k tyhle chybě došlo přibližně před 2 lety] z chyby plně pučen, od té doby žádný ban za cheaty.
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Byl jsem akademikem v této sekci, důvod odebrání: Neaktivita kvůli vzdělání, měl jsem neaktivitu nahlásit, bohužel mi to nějak vypadlo.
---------------------------------------------------.
Děkuji za pozornost, přeji hezký zbytek dne.
Nick na fóru: AnonymfouS
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 16
Steam ID: STEAM_0:0:149631767
Sekce, kde chcete akademika: Knife
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... layer=1806
Proč chci akademika: Začal jsem hrát znovu knife servery, a po ty chvilce jsem si všiml jak někteří hráči si nadávají, chtěl bych tyhle hráče nahlašovat, abych aspoň trochu udržel pořádek naserveru, je pochopitelné že admini nemohou být pořád aktivní, tak bych jím aspoň trochu chtěl pomoct.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Od resetu žádný ban. V minulosti pár klasických banu za vlak, využíti textury, jeden pernamentní ban na NS za speed hack [k tyhle chybě došlo přibližně před 2 lety] z chyby plně pučen, od té doby žádný ban za cheaty.
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Byl jsem akademikem v této sekci, důvod odebrání: Neaktivita kvůli vzdělání, měl jsem neaktivitu nahlásit, bohužel mi to nějak vypadlo.
---------------------------------------------------.
Děkuji za pozornost, přeji hezký zbytek dne.

neprichádzam sa klaňat, prichádzam víťaziť
-
AnonymfouS - Amatér
[Zamítnuto] Žádost na akademika.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost na akademika.
Zamítnuto.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1