• Stránka 1 z 1
[Z]žádost na HNS
Dobrý den,
Chtěl bych vás poprosit o práva na serverech HNS, momentálně jsem opravdu nasranej, protože tam denně cheatují malý děcka a admini prostě nejsou. S prominutím nemám v úmyslu se řídit podle nějakého vzorového listu, na to fakt nemám chuť. Je mi 22, jsem soudný, rozumný člověk a pravdu moc bych si přál být takový ten admin v utajení, a kdykoliv, kdy si ty lamičky myslí, že jsou v cajku a můžou to zapnout, tak jim tam z fleku namrskat permanentky. Nebo prosím aspoň někoho takového posílejte na HNS server častěji. Děkuji
Chtěl bych vás poprosit o práva na serverech HNS, momentálně jsem opravdu nasranej, protože tam denně cheatují malý děcka a admini prostě nejsou. S prominutím nemám v úmyslu se řídit podle nějakého vzorového listu, na to fakt nemám chuť. Je mi 22, jsem soudný, rozumný člověk a pravdu moc bych si přál být takový ten admin v utajení, a kdykoliv, kdy si ty lamičky myslí, že jsou v cajku a můžou to zapnout, tak jim tam z fleku namrskat permanentky. Nebo prosím aspoň někoho takového posílejte na HNS server častěji. Děkuji
- t0rag13
- Amatér
[Z]žádost na HNS
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žádost na HNS
t0rag13 píše:Dobrý den,
Jo a zkušenosti cca 12 let s přestávkama, už tak neumím, ale furt vím co a jak, a jsem i docela aktivní
- t0rag13
- Amatér
Nemám chuť řešit žádost která je bez vzoru, zkusíš to ještě jednou ?
-
GrooS - CS 1.6 Admin
GrooS píše:Nemám chuť řešit žádost která je bez vzoru, zkusíš to ještě jednou ?
Nick v hre : ten psát nechci kvůli tomu utajení
Nick na fóre : t0rag13
Profil na fóre : to nevím kde najdu
Vek : 22
Steam nick : taky nechci psát, na co je potřeba můj steam nick, to se nedá domluvit přes něco jiného? takhle si hacker může najít můj steam a dá si bacha.
Steam ID : to taky nevím kde najít teďka.
Hlstats : nemám, nevím kde najdu
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): za mlada jsem si hrál s WHčkem, jinak nic.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chtěl bych prostě jen pomoct udržovat pořádek na HNS serveru. Hlavně co se týče z hlediska hackerů.
Díky
- t0rag13
- Amatér
Re: [Z]žádost na HNS
Dobrý den, trochu jsem vychladl, surfoval na internetu, až jsem našel všechny potřebné údaje.
Nick v hre : gOdLikE
Profil na fóre : t0rag13-u64495.html
Steam nick : Cherios
Steam ID : STEAM_0:1:29709849
Hlstats : tady se omlouvám, ale fakt nevím jak dohledat svoje origoš staty. Nicky jsem v minulosti i měnil, hrál jsem hodně onlydust2, ale můžu s jistotou říct, že jsem měl csko v ruce jako málo kdo.
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ):říkám, jako mladej jsem zkoušel Whčko. myslím, že jsem dostal i ban za demenci, ale to už je dávno pryč že. na HNS nikdy nic.
Niečo o sebe : Jmenuji se Radovan, pocházím ze Svitav, dodělávám si nástavbu a mám rád celkově sport, rád čtu a smažím na PC.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chtěl bych prostě jen pomoct udržovat pořádek na HNS serveru. Hlavně co se týče z hlediska hackerů.
Díky za znovu přečtení mé žádosti a přeji hezký den.
Nick v hre : gOdLikE
Profil na fóre : t0rag13-u64495.html
Steam nick : Cherios
Steam ID : STEAM_0:1:29709849
Hlstats : tady se omlouvám, ale fakt nevím jak dohledat svoje origoš staty. Nicky jsem v minulosti i měnil, hrál jsem hodně onlydust2, ale můžu s jistotou říct, že jsem měl csko v ruce jako málo kdo.
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ):říkám, jako mladej jsem zkoušel Whčko. myslím, že jsem dostal i ban za demenci, ale to už je dávno pryč že. na HNS nikdy nic.
Niečo o sebe : Jmenuji se Radovan, pocházím ze Svitav, dodělávám si nástavbu a mám rád celkově sport, rád čtu a smažím na PC.
Díky za znovu přečtení mé žádosti a přeji hezký den.
- t0rag13
- Amatér
• Stránka 1 z 1