[Zamítnuto] Žádost na post admina/ADMIN APPLICATION

Příspěvekod Xiro007 » 07 úno 2016, 17:54

Nick na serveru: Xiro007 (eh...6let starej nick, yey)
Věk: 17
Originální MC: Zda-li ho mám? Ano, mám.
Primární server: Je-li tím myšlena pozice na offic. serveru, tak ano, týká se toho.
VIP: Ne.
Aktivita za týden: *Cough cough* Střední, nejistá doba, avšak pokuď, tak 2 hodiny minimálně.
Přestupky na Gamesites: Žádné.
Přestupky mimo Gamesites: Vystupování proti lidem kteří chtěli začít býti profi youtubery na minecraftu. (Jednomu "adminovi" se to "nelíbilo")
Něco o sobě: Chodím na střední, nebudu upřesňovat. Mám v oblibě víceméně rozumnější hraní než je styl "ahoj, jsem tu novi, kdo bude kamos?". Mám v oblibě věnovat lidem svůj čas, ovšem pouze pokud si ho zaslouží. Nemám rád malé uřvané děti které ani nezvládají základní pravidla gramatiky a chtějí být adminy. Jsem spravedlivý, ale náladový.
Proč právě ty: Znalost dřívějších pravidel (asi tak 2 roky nazpět, když jsem měl vlastní server), pokud se nezměnily, nebyl by problém se doučit jejich "aktualizace". Znalost a povědomí o architektuře in-game světa, schopnost stavět libé budovy (ne domek-krychli z hlíny). Spravedlivě soudit hráče, poskytnout "rady" do života, být vstřícný, občas i obětavý (!!!). Vůle naučit se novým věcem a občas tvořit eventy.
Nahlášení v Porušení pravidel: Zatím žádné. Naštěstí.
Doporučení od: Zatím žádné, nejspíše z důvodu nepříliš velké aktivity adminů, ale co, já nejsem ten co by si měl stěžovat.
Xiro007
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Žádost na post admina/ADMIN APPLICATION

od Rumcajz » 07 úno 2016, 17:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost na post admina/ADMIN APPLICATION

Příspěvekod Abit » 07 úno 2016, 18:33

VIP je potreba + je dobre mit nahlaseni v PP, zatim to zamykam
Miluju rozmanitost života. Každý den mě někdo nasere novým způsobem.
Abit
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Zpět na Nábor Adminu