• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost o Admin Post
Zdravím,chtěl bych se stát Adminem
1. Věk : 15
2. Nick ve hře : ItzzzRosender
3. Originálny MC: Ano mám
4. VIP : Nemám aktivované
5. Primární server kde chcete práva: Survival
6. Denná aktivita: 3 hodin denně
7. Přestupky na gamesites: Žádné Přestupky
8. Přestupky mimo gamesites: Žádné Přestupky mimo gamesites
9. Něco o mně : Jmenuji se Petr.Je mi 15 let.Rád dělám sport jako je : Basketball , Fotbal, Hokej.Taky hraji Video Hry například: Minecraft , CS.1.6 , Legue of Legends , Drakensang Online.
10. Proč já bych se měl stát Adminem : Měl bych se stát Adminem ,protože bych chtěl pomáhát a radit lidem co mají dělat ,když něco nevědí.Moje zkušenosti jsou poměrně velice velké.Umím poznatHackery s Kill Aurou , AntiKnocback ,AutoSoup,atd.Dále bych uvedl ,že umím příkazy jako jsou : /Home,/Spawn,/warp,/ban,/kick,/tempban-čas,/tp-teleport,/setspawn,/del=Essentials,PermissionEx-/pex user Jméno group set Permisse.To by bylo vše
S Pozdravem ItzzzRosender

1. Věk : 15
2. Nick ve hře : ItzzzRosender
3. Originálny MC: Ano mám
4. VIP : Nemám aktivované
5. Primární server kde chcete práva: Survival
6. Denná aktivita: 3 hodin denně
7. Přestupky na gamesites: Žádné Přestupky
8. Přestupky mimo gamesites: Žádné Přestupky mimo gamesites
9. Něco o mně : Jmenuji se Petr.Je mi 15 let.Rád dělám sport jako je : Basketball , Fotbal, Hokej.Taky hraji Video Hry například: Minecraft , CS.1.6 , Legue of Legends , Drakensang Online.
10. Proč já bych se měl stát Adminem : Měl bych se stát Adminem ,protože bych chtěl pomáhát a radit lidem co mají dělat ,když něco nevědí.Moje zkušenosti jsou poměrně velice velké.Umím poznatHackery s Kill Aurou , AntiKnocback ,AutoSoup,atd.Dále bych uvedl ,že umím příkazy jako jsou : /Home,/Spawn,/warp,/ban,/kick,/tempban-čas,/tp-teleport,/setspawn,/del=Essentials,PermissionEx-/pex user Jméno group set Permisse.To by bylo vše

- ItzzzRosender
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Žádost o Admin Post
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o Admin Post
Zamítám.
-
TheRsM1 - Profesionál
• Stránka 1 z 1