• Stránka 1 z 1
[P]Žádost o admin práva/Hide and Seek
Nazov: Sekcia / nick
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Hide and Seek/Jump serveroch.
Nick v hre : vendeta
Nick na fóre : aerosoll
Profil na fóre : aerosoll-u1406.html
Vek : 23
Steam nick : VenDeta
Steam ID : STEAM_1:0:52172702
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... ayer=12111
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nikdy v živote som nemal žiadny perma ban.
Niečo o sebe :Ahojte. Volám sa Egon Červenák a pochádzam z Komárna. Mám vyštudovanú Strednú Priemyselnú školu v Komárne a pracujem ako Priemyselný Inžinier v oblasti automobilovej techniky (BMW). Mojou najvačšou záľubou sú hokejové športy (Hokejbal, Flórbal, Hokej). Taktiež od malička rád hrám hry rôzneho typu: FPS, MOBA, Stratégie. CS 1.6 som začal hrať v roku 2011 na gamesites. Všetko to začalo s gathermi, kde som spoznal skvelých ľudí ako sú napríklad Lopko, Joker (Bývalí dlhoroční admini na gamesites). Taktiež aj ja som bol adminom na gamesites na BHOP serveroch a server admin na rats serveroch.
Adminovanie ma baví lebo som komunikatívny človek ale zároveň nemám rád keď niekto ostatným ľuďom kazí náladu (Cheaty, Spam).
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Ako som spomínal som komunikatívny človek ale zároveň nemám rád keď niekto ostatným ľuďom kazí náladu. Keďže je Hide and Seek/Bhop pre mňa relax a momentálne mám veľa voľného času, rád by som pomohol Vášmu admin teamu v správnom chode hry bez cheaterov a tak isto by som zlepšoval náladu ľuďom na serveri, aby sa necítili zle.
Vopred ďakujem za odpoveď a dúfam, že Vás moja žiadosť dostatočne presvedčila/zaujala
S pozdravom,
Egon Červenák (VenDeta)
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Hide and Seek/Jump serveroch.
Nick v hre : vendeta
Nick na fóre : aerosoll
Profil na fóre : aerosoll-u1406.html
Vek : 23
Steam nick : VenDeta
Steam ID : STEAM_1:0:52172702
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... ayer=12111
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nikdy v živote som nemal žiadny perma ban.
Niečo o sebe :Ahojte. Volám sa Egon Červenák a pochádzam z Komárna. Mám vyštudovanú Strednú Priemyselnú školu v Komárne a pracujem ako Priemyselný Inžinier v oblasti automobilovej techniky (BMW). Mojou najvačšou záľubou sú hokejové športy (Hokejbal, Flórbal, Hokej). Taktiež od malička rád hrám hry rôzneho typu: FPS, MOBA, Stratégie. CS 1.6 som začal hrať v roku 2011 na gamesites. Všetko to začalo s gathermi, kde som spoznal skvelých ľudí ako sú napríklad Lopko, Joker (Bývalí dlhoroční admini na gamesites). Taktiež aj ja som bol adminom na gamesites na BHOP serveroch a server admin na rats serveroch.
Adminovanie ma baví lebo som komunikatívny človek ale zároveň nemám rád keď niekto ostatným ľuďom kazí náladu (Cheaty, Spam).
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Ako som spomínal som komunikatívny človek ale zároveň nemám rád keď niekto ostatným ľuďom kazí náladu. Keďže je Hide and Seek/Bhop pre mňa relax a momentálne mám veľa voľného času, rád by som pomohol Vášmu admin teamu v správnom chode hry bez cheaterov a tak isto by som zlepšoval náladu ľuďom na serveri, aby sa necítili zle.
Vopred ďakujem za odpoveď a dúfam, že Vás moja žiadosť dostatočne presvedčila/zaujala
S pozdravom,
Egon Červenák (VenDeta)
-
aerosoll - Kolemjdoucí
[P]Žádost o admin práva/Hide and Seek
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o admin práva/Hide and Seek
Ahoj, nahraj ešte aspoň 10h, nahlás 5 ľudí do PP a potom opätovne napíš do tohoto topiku.
Zatiaľ v riešení.
Zatiaľ v riešení.
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex nahadzovanie vyssieho prava
ex dj fero no icon
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex dj fero no icon
-
DeNto - Spamerův sluha
Re: [V riešení]Žádost o admin práva/Hide and Seek
Žiadateľ neprejavil záujem, zamietnuté.
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex dj fero no icon
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex dj fero no icon
-
DeNto - Spamerův sluha
Re: [Zamietnuté]Žádost o admin práva/Hide and Seek
Prečo som neprejavil záujem?? Hrávam na HnS, dokonca aj teraz tam hrám len neviem prečo HLStats neukazujú normálne nahraté hodiny. A nahlásiť som zatiaľ vedeľ len dvoch ľudí.
-
aerosoll - Kolemjdoucí
Re: [Zamietnuté]Žádost o admin práva/Hide and Seek
Čakal som odpoveď z tvojej strany, žiadna neprišla no budiž. Počítal som, že aspoň budeš nahlasovať a aktivne hrať. Nahlasil si 2 ľudí, ktorý boli naraz na serveri takže nejak moc si sa nemusel namáhať a ešte to boli aj obv cheateri. Tvoje hodiny vyzeraju, že len fj na serveri alebo si tam ked tam nikto neni ( za hodinu a pol si 3x zomrel a zabil 3 alebo ani nikoho nezabil a to mi fakt nepripadá ako keby si tam normálne hral). Hns je plne cheaterov a ľudí čo porušuju pravidla a ty si za 9 dni nahlasil len tychto 2.
Ak mi ukážeš, že snahu máš obnovím tuto žiadosť a postupime ďalej, však teraz verdikt ostava rovnaky.
Ak mi ukážeš, že snahu máš obnovím tuto žiadosť a postupime ďalej, však teraz verdikt ostava rovnaky.
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok