Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnute] Žádost o admin práva na pokemodu

Příspěvekod RoCinKo » 24 črc 2017, 13:41 VIP

Ahoj, rád by jsem požádal o admin práva na pokemodu

Nick v hře : ROCI

Nick na fórum : ROCIxD

Profil na fórum : rocixd-u53188.html

Věk : 16, 8.1.2001

Steam nick : roci63

Steam ID : STEAM_0:1:195510313

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66440/ ... ayer=70413

Nejaké bany nebo prohrešky ( GS, jiný portál ): Ano, dostál jsem ban za AB, ale hrál za mě můj brácha, a mrzí mě to, ponaučil jsem ho.

Něco o sobě : Ahoj, jmenuji se Michal chodím na střední školu gymnázium, stále se furt učím. Bydlím ve moravskemslezkem kraji Havířov.Ve volném čase chodím cvičit s kamarádami, jezdím i na koních, chodím na brigády, jsem rád když jsem venku s kamarádami, s kamarádami si jdeme někdy zahrát fotbal,a na konec si jdu zahrát CS 1.6.

Proč by jsem chtěl na GS adminovat ? : Chtěl bych pomáhat na serveru také i na GS, nelíbí se mi jak někdo hackuje, Nebo tam někdo furt nadává do rodiny, jak někdo leze do textury.

Děkuji za vás čas na přečtení me žádostí. Přeju krásnej zbytek dne.
RoCinKo
Sponzor
Sponzor

[Zamietnute] Žádost o admin práva na pokemodu

od Rumcajz » 24 črc 2017, 13:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o admin práva na pokemodu

Příspěvekod FreeDays » 24 črc 2017, 14:36

Ahoj neměl bych se vyjadřovat k tomuto tématu ale jako jak vidím na serveru jak někdy povyšeně se chováš k nějakým hráčům slyším od tebe ne tak často ale jso uty nadávky a když jsem potřeboval s něčím poradit nikdo nebyl schopny mi pomoc snad kromě nějakého hráče s nickem na Da a dal nwm sám chodival na TXT a sám neznáš pravidla
FreeDays
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod BeernCik » 24 črc 2017, 15:33

Milý Roci, na serveru jsi skoro každý den od rána do večera, takže aktivitu máš na výbornou .
Dále to AB je hodně špatné takže to máš u mě mínus (jestli jsi to byl ty nebo tvůj brácha to je mi jedno).
Další kladná věc je to jak se mě na vše ptáš a voláš mě na server.
Nejsem si vědom že by jsi někdy nadával a lezl na texturu jak tu napsal FreeDays takže pravidla také na výbornou.

takže když to sečtu : Aktivita
BeernCik
Amatér
Amatér

Příspěvekod BeernCik » 24 črc 2017, 15:40

Milý Roci, na serveru jsi skoro každý den od rána do večera, takže aktivitu máš na výbornou .
Dále to AB je hodně špatné, takže to máš u mě mínus (jestli jsi to byl ty nebo tvůj brácha to je mi jedno).
Nejsem si vědom že by jsi někdy nadával a lezl na texturu jak tu napsal FreeDays takže pravidla také na výbornou.

takže když to sečtu :
Aktivita +
Hacky -
Snaha +
Pravidla +

Když se pominou ty hacky (jestli to jde ), tak bych tě rád viděl v Ateamu :)
BeernCik
Amatér
Amatér

Příspěvekod FreeDays » 24 črc 2017, 15:43

BeernCik píše:Milý Roci, na serveru jsi skoro každý den od rána do večera, takže aktivitu máš na výbornou .
Dále to AB je hodně špatné takže to máš u mě mínus (jestli jsi to byl ty nebo tvůj brácha to je mi jedno).

takže když to sečtu : Aktivita

no nic proti tebe vidím na serveru jedině večer po dobu 2 měsíců jsem tam byl každý den od 8-24 tvá aktivita jako admin je mizerna tak ano nikdy jsi tyto lidi behem tvé aktivity nevidíš když tam není žadný admin tak se chovají jinak povyšeně nadava ale malo během tydnu jsem ho vyděl minimalně 8x na txt ještě jeden hráč mu řekl že za to je ban a espada mu myslímřekl kašli na to to není admin porušuj to dal takže sečteme to když tam není admin chova se jak č**** a ohledně pravidel nezná je a porušuje dale s Fr33dog a Espada nebo jak
FreeDays
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod FALLEN » 24 črc 2017, 16:20 VIP

Ahoj
V prvom rade ti doporucujem prihlasit sa do akademie :) Chcem vidiet snahu že mas o tie prava fakt zaujem.
Aktivitu mas ale to nestaci.. Spln to co som napisal a potom sa uvidi co dalej.

Zamietnute.
admin since 15.7.2013
Bývalý HLSA
FALLEN
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů