• Stránka 1 z 1
[Přijat] Žádost o admin práva na serveru skyblock [Admin]
1. Věk:14 (Myslím si že na můj věk jsem docela v MC zkušený )
2. Nick ve hře :Wayet_CZ
3. OOriginální MC :Ano mám originální MC
4. VIP (Mám aktivované /Nemám Aktivované ) :Ano mám aktivované EVIP
5. Primárny server kde chcete práva :SkyBlock
6. Denní aktivita :1-3 hodiny
7. Přestupky na gamesites :Jen takové malé třeba kick na eventech nebo ban na 5 min.
8. Přestupky mimo gamesites :Kámoš mi dal ban na jeho serveru jinak si nevzpomínám na jiné přestupky
9. Něco o mne (minimálně 20 slov) :Jmenuji se Šimon, bydlím vedle ostravy ve vesničce Velká Polom, kterou velice zbožnuji pro svou krásu a nezalidněností.Minecraft hraji už asi přes 3 roky.
10.Proč právě já mám byt adminem (minimálně 50 slov) :Rád pomáhám lidem kteří nevědí o minecraftu skoro nic.Na serveru se setkávám s mnoha přestupky, tím myslím spamování,hackování a bugování.Budu rád jak bude na serveru pořádek, moc adminů tam nechodí tak jsem si řekl že si zkusím zažádat o admin práva.Rád bych podpořil váš A-team.
Děkuji Wayet
2. Nick ve hře :Wayet_CZ
3. OOriginální MC :Ano mám originální MC
4. VIP (Mám aktivované /Nemám Aktivované ) :Ano mám aktivované EVIP
5. Primárny server kde chcete práva :SkyBlock
6. Denní aktivita :1-3 hodiny
7. Přestupky na gamesites :Jen takové malé třeba kick na eventech nebo ban na 5 min.
8. Přestupky mimo gamesites :Kámoš mi dal ban na jeho serveru jinak si nevzpomínám na jiné přestupky
9. Něco o mne (minimálně 20 slov) :Jmenuji se Šimon, bydlím vedle ostravy ve vesničce Velká Polom, kterou velice zbožnuji pro svou krásu a nezalidněností.Minecraft hraji už asi přes 3 roky.
10.Proč právě já mám byt adminem (minimálně 50 slov) :Rád pomáhám lidem kteří nevědí o minecraftu skoro nic.Na serveru se setkávám s mnoha přestupky, tím myslím spamování,hackování a bugování.Budu rád jak bude na serveru pořádek, moc adminů tam nechodí tak jsem si řekl že si zkusím zažádat o admin práva.Rád bych podpořil váš A-team.
Děkuji Wayet
„Jestliže neumíš, naučíme, jestliže nemůžeš, pomůžeme ti, jestliže nechceš, nepotřebujeme tě.“
-
Wayet - Pokročilý
[Přijat] Žádost o admin práva na serveru skyblock [Admin]
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1