Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnute] Žádost o Admin práva

Příspěvekod Pixiel » 15 led 2017, 18:07

Název: Zombie/Dj:Skeleton-_-
Ahoj, rád by jsem se připojil do AdminTeamu na ZM Serverech
Nick ve hře: DJ:Skeleton-_-
Nick na Fóru: Pixiel
Profil na fóru: ucp.php?i=profile
Věk: 16 let
Steam nick: SkeletonMan
Steam ID: STEAM_0:0:78023782
HLStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=26990#
Bany/Tresty: Jsem slušný člověk, ale každý to zná a každý měl sebemenší RAGEQUIT, který doprovázely i ostré nadávky, ale poučil jsem se ze svých chyb a už se je snažím na nejvíc eliminovat. Dostal jsem 2 Bany a od té doby už nedělám větší výtržnosti a hraju všude podle pravidel.
Něco málo o mně: Chodím na gympl v mém městě, věnuji se PC, kamarádkám/kamarádům a samozřejmě i CSku. Sem tam si zajdu do kina nebo si doma hodím pohodku s nějakým hororem. Mám brigádu, ale to by mě v plnění Admin povinností neomezovalo. Koukám i na Tv seriály mezi mé oblíbené patří The Walking dead, American horror story,...
Proč se chci stát Adminem? Už když jsem měl NONSTEAM CS 1.6 hrál jsem dost aktivně na ZM serverech a opravdu hodně mě to chytlo, jenže jak jde čas jeden z mých srdcových serverů ztratil svůj půvab a hrajou tam už jen Hackeři a především BOTI... Hlavně jde o to, že bych se chtěl stát někým, kdo se o ty servery stará a chrání je před Hackery, kteří se snaží své "Nadpřirozené Míření do kebule" zaonačit jako Skill. Krom mé srdcovky ZM Darkness bych se staral i o ostatní, protože na každém z nich jsem několikrát byl a každý má své kouzlo.

To je asi vše, co mám ke své žádosti a předem Děkuji za předčtení a případnou reakci. :)
S pozdravem Pixiel/DJ:Skeleton-_-
Pixiel
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamietnute] Žádost o Admin práva

od Rumcajz » 15 led 2017, 18:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o Admin práva

Příspěvekod FALLEN » 16 led 2017, 13:46 VIP

Chovanie na servery nemas uplne v poriadku + aktivita nic moc.. Prejdi si akademiu to jedine ti mozem doporucit.

Zamietam.
admin since 15.7.2013
Bývalý HLSA
FALLEN
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů