• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Žádost o Admin. Práva
Ahoj rád by jsem požádal o práva na server JailBreak #6 Mini
Nick ve hře : iKacENka
Nick na Fóře : abdi
Profil na Fóře : abdi
věk : 27
Foto : htps://ctrlv.cz/3ccn
Steam nick : thooorax10
Steam ID: STEAM_0:0:65506564
HLStats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=204044
Nějaké Bany nebo prohřešky, ano jsem si vědom, a velice mě to mrzí, byl jsem uplně novým hráčem na JB serverech a neznal ještě pravidla, vim o 2 free killech, 2x nadávky, a jednou bugování mapy, tím, že jsem dostal BAN, jsem byl ponaučen a jsem si toho vědom a už se to nebude OPAKOVAT.
Něco o mě:
Ahoj, jmenuji se Stano (27let) žiju v Praze, cs 1.6 hraji 15 let cca +/- mezi mé koníčky patří HOKEJ, kterej jsem hrál 15 let a samozřejmě CS ko, které hraji denně x hodin, když jsem byl mladší, pracuji v casinu jako krupiér a registrační, jsem pohodář a chtěl bych pomoci na JB#6 pořád tam volám DAVA ohledně, že někdo z CT nemá MIKROFON a podobně nebo MFK.
Proč bych chtěl být ADMIN na GS JB#6 :
Myslím si, že zkušeností co se týče pravidel a counter-striku celkově za 15 let mam dosti na to, abych byl schopným adminem a staral se o to, aby nikdo nekazil hru ostatním a vše aby jelo, jak má. Rááád vypomůžu a budu součástí týmu ADMIN TEAM
Děkuji za vyřízení žádosti.
Přeji Hezký den.
Nick ve hře : iKacENka
Nick na Fóře : abdi
Profil na Fóře : abdi
věk : 27
Foto : htps://ctrlv.cz/3ccn
Steam nick : thooorax10
Steam ID: STEAM_0:0:65506564
HLStats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=204044
Nějaké Bany nebo prohřešky, ano jsem si vědom, a velice mě to mrzí, byl jsem uplně novým hráčem na JB serverech a neznal ještě pravidla, vim o 2 free killech, 2x nadávky, a jednou bugování mapy, tím, že jsem dostal BAN, jsem byl ponaučen a jsem si toho vědom a už se to nebude OPAKOVAT.
Něco o mě:
Ahoj, jmenuji se Stano (27let) žiju v Praze, cs 1.6 hraji 15 let cca +/- mezi mé koníčky patří HOKEJ, kterej jsem hrál 15 let a samozřejmě CS ko, které hraji denně x hodin, když jsem byl mladší, pracuji v casinu jako krupiér a registrační, jsem pohodář a chtěl bych pomoci na JB#6 pořád tam volám DAVA ohledně, že někdo z CT nemá MIKROFON a podobně nebo MFK.
Proč bych chtěl být ADMIN na GS JB#6 :
Myslím si, že zkušeností co se týče pravidel a counter-striku celkově za 15 let mam dosti na to, abych byl schopným adminem a staral se o to, aby nikdo nekazil hru ostatním a vše aby jelo, jak má. Rááád vypomůžu a budu součástí týmu ADMIN TEAM
Děkuji za vyřízení žádosti.
Přeji Hezký den.
-
abdi - Pokročilý
[Zamietnuté]Žádost o Admin. Práva
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o Admin. Práva
Po dnešnej skúsenosti na serveri, v blízkej dobe určite nie.
Zamietnuté.
Zamietnuté.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: [Zamietnuté]Žádost o Admin. Práva
Mrzí mě to, rád bych Ti to vysvětlil třeba na Team Speaku... proč a co a jak se věci mají, prostě override 1 je zlo... 

-
abdi - Pokročilý
• Stránka 1 z 1