• Stránka 1 z 1
[Z]Žádost o Admin práva
Název : Zombie Chronic #1 / Nick : NKSH
Dobrý den, měl bych vážný zájem o admin práva na Zombie Chronic #1
Nick ve hře : NKSH
Nick na fóru : NKSH
Věk : 23 let (mohu doložit občanský průkaz)
Steam ID : 76561199093018686 / nakashi981
Nějaké bany nebo jiné prohřešky : Jediné co, tak jsem dostal občas MUTE na 10 minut ..Párkrát mi to ujelo.
Ale jak se říká, chybama se člověk učí.
Kdybych dostal admin práva na tomto serveru, byla by to pro mě velká čest i pocta, a zároveň velká zodpovědnost.
Jsem na tomto serveru každý den spíše k večeru ..Jak kdy ale minimálně 4 hodiny ano.
Něco málo o sobě : Tak abych se představil, jmenuji se Marcel a je mi 23 let.
Bydlím se svojí přítelkyní v rodinném domě.
Mám vystudovanou průmyslovou školu technickou.
Od mala hrozně rád hraju hry a poslední 2 roky jsem interpret a věnuji se tvorbě hudby (Rap, skládání textů atd.)
Můžu se pochválit například tím, že od 10 let hraju CS 1.6 až do přítomnosti, samozřejmě ne nonstop ale dohromady ano.
Proč by sem chtěl být na GS adminem? : Rád sem ,,vůdce smečky" a rád pomůžu když to bude v mých silách..A hlavně by to pro mě byla ohromná nová zkušenost za kterou bojuju
.
PS: Tímto bych vám chtěl poděkovat za to že sem dostal aspoň šanci napsat tuto žádost stát se vaším členem.
Děkuji mnohokrát ať už mi ty práva dáte nebo ne aspoň jsem to zkusil a budu věřit že mi dáte šanci, děkuji. NKSH
Dobrý den, měl bych vážný zájem o admin práva na Zombie Chronic #1
Nick ve hře : NKSH
Nick na fóru : NKSH
Věk : 23 let (mohu doložit občanský průkaz)
Steam ID : 76561199093018686 / nakashi981
Nějaké bany nebo jiné prohřešky : Jediné co, tak jsem dostal občas MUTE na 10 minut ..Párkrát mi to ujelo.
Ale jak se říká, chybama se člověk učí.
Kdybych dostal admin práva na tomto serveru, byla by to pro mě velká čest i pocta, a zároveň velká zodpovědnost.
Jsem na tomto serveru každý den spíše k večeru ..Jak kdy ale minimálně 4 hodiny ano.
Něco málo o sobě : Tak abych se představil, jmenuji se Marcel a je mi 23 let.
Bydlím se svojí přítelkyní v rodinném domě.
Mám vystudovanou průmyslovou školu technickou.
Od mala hrozně rád hraju hry a poslední 2 roky jsem interpret a věnuji se tvorbě hudby (Rap, skládání textů atd.)
Můžu se pochválit například tím, že od 10 let hraju CS 1.6 až do přítomnosti, samozřejmě ne nonstop ale dohromady ano.
Proč by sem chtěl být na GS adminem? : Rád sem ,,vůdce smečky" a rád pomůžu když to bude v mých silách..A hlavně by to pro mě byla ohromná nová zkušenost za kterou bojuju

PS: Tímto bych vám chtěl poděkovat za to že sem dostal aspoň šanci napsat tuto žádost stát se vaším členem.
Děkuji mnohokrát ať už mi ty práva dáte nebo ne aspoň jsem to zkusil a budu věřit že mi dáte šanci, děkuji. NKSH
-
NKSH - Kolemjdoucí
[Z]Žádost o Admin práva
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o Admin práva
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... 707&page=1
Nemáš Steam a na serveru se vyjadřuješ jako dlaždič.
Zamítnuto.
Nemáš Steam a na serveru se vyjadřuješ jako dlaždič.
Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1