Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] žádost o admina/ 1v1 #3

Příspěvekod Peklicino » 19 led 2021, 20:50

Nick na serveru:Peklicino
SID:76561199130713421
Sekce, na které chci práva: 1v1 #3
Věk:18
Mé HlStats: S tímto mám problém protože absolutně nevím kde to najít :D ve vašich stránkách se moc nevyznám
Bany, které jsem dostal:žádné ? jakoby na serveru
Něco o mně:No tak jsem obyčejný kluk z ústí nad labem. Rád hraju pc hry zrovna jsem si našel přítelkyni se synem takže to je o nervy, protože ten kluk je nevychovaný. Byl jsem rok na odvykačce jelikož jsem měl problémy s pervitinem a jsem už 4 měsíce čistý. Jinak rád sleduji serialy a nejraději mám money heist.
Proč právě já:Byl jsem adminem na ani nevím kolik už serverech, jako JB 1v1 surf.. nejraději mám 1v1 protože compety nehraju a jsou pro mě nudné. mám 2500 hodin cca na svém "mainu" na kterém jsem dostal vac ban kvůli skin changeru.. po té jsem přestal úplně hrát jak jsem již psal šel na odvykačku a znovu začal. Nemám v plánu si kupovat prime protože hraji jen na komunitních serverech mám přehled o admin menu a i o příkazech co se týče konzole. na steamu starém mám + reps od různých lidí https://steamcommunity.com/id/nachivole podívejte se sami
Zkušenosti s CS:GO: tak byl jsem rank lem jeden čas supreme. Hraju csko rád protože nevím :D nemám kde zabít čas mám zkušenosti ohledně pluginů příkazů nastavení hraní a měl jsem vlastní jb server toč asi vše
Případné poznámky: na serveru 1v1 se mi nezdá že je tam nějaký admin protože to tam je jak v zoo. vím že jsem nenahlásil povinně 5 hráčů ale upřímně se nechci srát s tím čekat na někoho a točit demo o tom jaká to je roura :) když se potkám s takovým člověkem co spamuje nadává jsem zvyklí upozornit ho pokud neuposlechne mute a konec popřípadě pokud nadává do rodiny vždy dávám 30 minut ban...
Peklicino
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] žádost o admina/ 1v1 #3

od Rumcajz » 19 led 2021, 20:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: žádost o admina/ 1v1 #3

Příspěvekod Peklicino » 20 led 2021, 06:53

všiml jsem si že mám špatně steam id. Musel jsem se srát v nastavení aby mi to stránka nějaká našla oprava : STEAM_0:1:585223846
Peklicino
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: žádost o admina/ 1v1 #3

Příspěvekod robiNN » 24 led 2021, 12:53 VIP

Ahoj,
tady je tvoje správné Hlstat: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... yer=361222 zatím nemáš nahráno ani 20 hodin a chybí ti nahlášení v PP, dodělej aktivitu a zkus nahlásit 2-3 do PP, nechám ti na to nějaký čas, aby jsi splnil podmínky pro přijetí a potom se mi ozvi na webu do PM.

V řešení.
Obrázek
Ano to je Ostrava krásná a špinavá, je riziko, je zábava !!!
robiNN
CS:GO Server Admin

Re: [V řešení] žádost o admina/ 1v1 #3

Příspěvekod robiNN » 11 úno 2021, 10:39 VIP

Hráč ztratil zájem.

Zamítnuto.
Obrázek
Ano to je Ostrava krásná a špinavá, je riziko, je zábava !!!
robiNN

Zpět na Nábory Adminů