• Stránka 1 z 1
[Z]Žádost o Admina All servers
Nick na serveru: PatasCZ47
SID: STEAM_0:0:176260360
Sekce, na které chci práva: all servers
Věk: 16
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187062 ... ayer=13458
Bany, které jsem dostal: Na all serverech jsem nedostal žádnej ale před rokem jsem dostal na jb když jsem začínal a neznal jsem tak dobře pravidla.
Něco o mně: Jmenuji se Patrik je mi 16 let a pocházím z Karlových Varů ze západních Čech jsem klidný a pohodový člověk kterej řeší problémy s chladnou hlavou.Jako další moje koníčky je sledovat a provozovat sport a zajímání se o techniku konkrétně o počítače a o stroje které mám tedka jako další školu v plánu studovat. Tot asi vše o mě jenom ještě dodat že jsem přátelský člověk.
Proč právě já: Tak jelikož skoro vždy když přijdu na server si zahrát nějakej ten bunnyhop nebo surf tak mi skazí náladu děti co si tam neustále nadávaj do rodin urážej portál --- ano můžu si je bloknout ale rád řeším a pomáhám s problémama ,dále jak jsem psal jsem klidný takže všechno řeším s klidem a nebyli by semnou problémy. Dále vim že mám dost nahráno málo hodin na serverech a proto bych chtěl zístkat prává a chodit na servery s pocitem pomáhat lidem
Zkušenosti s CS:GO: Tedka mám nahraných nějak okolo 1100 hodin na csku a můj rank se pohybuje okolo Gold 1 až 3 chtěl bych dodat že tam 600 hodin z 1000 mám nahráno na Vašich serverech konkrétně Jb když jsem byl akademik a A.akademik.
Případné poznámky: Zde bych se chtěl omluvit za moje chyby když jsem byl v postu A.akademika.
Doufám že se Vám moje přihláška libíla a rád bych zase složil jako admin na Vašich serverch
S pozdravem Patas.
SID: STEAM_0:0:176260360
Sekce, na které chci práva: all servers
Věk: 16
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187062 ... ayer=13458
Bany, které jsem dostal: Na all serverech jsem nedostal žádnej ale před rokem jsem dostal na jb když jsem začínal a neznal jsem tak dobře pravidla.
Něco o mně: Jmenuji se Patrik je mi 16 let a pocházím z Karlových Varů ze západních Čech jsem klidný a pohodový člověk kterej řeší problémy s chladnou hlavou.Jako další moje koníčky je sledovat a provozovat sport a zajímání se o techniku konkrétně o počítače a o stroje které mám tedka jako další školu v plánu studovat. Tot asi vše o mě jenom ještě dodat že jsem přátelský člověk.
Proč právě já: Tak jelikož skoro vždy když přijdu na server si zahrát nějakej ten bunnyhop nebo surf tak mi skazí náladu děti co si tam neustále nadávaj do rodin urážej portál --- ano můžu si je bloknout ale rád řeším a pomáhám s problémama ,dále jak jsem psal jsem klidný takže všechno řeším s klidem a nebyli by semnou problémy. Dále vim že mám dost nahráno málo hodin na serverech a proto bych chtěl zístkat prává a chodit na servery s pocitem pomáhat lidem
Zkušenosti s CS:GO: Tedka mám nahraných nějak okolo 1100 hodin na csku a můj rank se pohybuje okolo Gold 1 až 3 chtěl bych dodat že tam 600 hodin z 1000 mám nahráno na Vašich serverech konkrétně Jb když jsem byl akademik a A.akademik.
Případné poznámky: Zde bych se chtěl omluvit za moje chyby když jsem byl v postu A.akademika.
Doufám že se Vám moje přihláška libíla a rád bych zase složil jako admin na Vašich serverch
S pozdravem Patas.
-
KiNgPatas - Profesionál
[Z]Žádost o Admina All servers
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o Admina All servers
Ahoj,
Vzhledem k tomu že nesplňuješ podmínky tak ti tvou žádost dnes zamítám, nahraj aktivitu, nahlaš 3 hříšníky do pp a za měsíc si můžeš požádat znova.
Vzhledem k tomu že nesplňuješ podmínky tak ti tvou žádost dnes zamítám, nahraj aktivitu, nahlaš 3 hříšníky do pp a za měsíc si můžeš požádat znova.
krásné O:) :3
12.1.2016 - 20.5.2017
bývalé nejlepší HLSA a nejlepší Hl. mapper, peace kluci :), miluju vás všechny <3
Knifer, Kniferko, YungYeezus, Dinosaurusek a bůh ví co ještě :)
Straje profil: https://www.gamesites.cz/forum/yungyeezus-u45902.html
12.1.2016 - 20.5.2017
bývalé nejlepší HLSA a nejlepší Hl. mapper, peace kluci :), miluju vás všechny <3
Knifer, Kniferko, YungYeezus, Dinosaurusek a bůh ví co ještě :)
Straje profil: https://www.gamesites.cz/forum/yungyeezus-u45902.html
-
Dinosaurusek - Amatér
Re: [Z]Žádost o Admina All servers
To už je na tom gs tak špatně,že mě tady zamítl týpek s jedním příspěvkem a to je na mojí přihlášce sám mi tam píše at nahlásím 3 do pp on to sám nemá a je k tomu hlsa, aktivitu jo to beru ale já mám nějakých 100 nahlášení do pp (jo je to z jb) - ale myslíte že fakt nepoznám nadávky atd když jsem byl sám admin a ještě +- 2 měsíce akademik ... +Navíc psal jsem ,že bych ty hodiny dohrál tím jak bych tam pomáhal lidem a trestal ty co tam chodí jenom nadávat .
Btw: mám tam nahraných víc hodin ještě z minulého roka ale to už Vám nemůžu dosvětčit po resetu hl.st.
Btw: mám tam nahraných víc hodin ještě z minulého roka ale to už Vám nemůžu dosvětčit po resetu hl.st.
-
KiNgPatas - Profesionál
Re: [Z]Žádost o Admina All servers
Podívej se co píšeš a pak chtěj práva. Nevyjadřuj se k věcem, když o nich nic nevíš, pak vypadáš hloupě.
Aktivitu máš mít nahranou teď, když si žádáš a ne minulý rok
Nemůžeš chtít admina s jednou nahranou hodinou
Můžeš to zkusit za měsíc, ale v tvém případě ti doporučuji akademii
Aktivitu máš mít nahranou teď, když si žádáš a ne minulý rok
Nemůžeš chtít admina s jednou nahranou hodinou
Můžeš to zkusit za měsíc, ale v tvém případě ti doporučuji akademii

-
TheKibaa - Profesionál
• Stránka 1 z 1