• Stránka 1 z 1
[Z]Žádost o Admina / BB
Nazov: Sekcia / nick: Basebuilder / predattore
Čaute, rád bych si zažádal o Admin práva na BaseBuilder
Nick v hre : predattore
Nick na fóre : predattoree
Profil na fóre : predattoree-u48745.html#
Vek : 24
Steam nick : StanislaW-00
Steam ID : STEAM_0:1:197353774
Hlstats : https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/ ... ayer=68326
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nee, bany nemám žádné a prohřešky též ne. Nedělám žádné problémy a neporušuji pravidla.
Niečo o sebe : Tak vás tu zdravím u mé žádosti. Jmenuji se Stanislav a je mi 24 let. Pocházím z Přerova, což je u Olomouce. Co bych vám o sobě tak pověděl? No tak jsem automechanik, opravuji a upravuji výkonostně a vzhledově auta na zakázku. Když mám volný den a čas, tak se věnuji své přítelkyni nebo jsem na dílně a samozřejmě že si zahraji csko. Omlouvám se, že toho je celkem málo, ale životopis mi nikdy nešel.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Rád bych se podílel na chodu GS, pomohl ostatním s problémy a zamezil radost hráčům, co chodí na servery jen škodit lidem, co si chtějí v klidu zahrát.
-Děkuji za čas který jste obětovali u přečtení mé žádosti a přeji vám Hezký zbytek dne.
S pozdravem Predattore
Čaute, rád bych si zažádal o Admin práva na BaseBuilder
Nick v hre : predattore
Nick na fóre : predattoree
Profil na fóre : predattoree-u48745.html#
Vek : 24
Steam nick : StanislaW-00
Steam ID : STEAM_0:1:197353774
Hlstats : https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/ ... ayer=68326
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nee, bany nemám žádné a prohřešky též ne. Nedělám žádné problémy a neporušuji pravidla.

Niečo o sebe : Tak vás tu zdravím u mé žádosti. Jmenuji se Stanislav a je mi 24 let. Pocházím z Přerova, což je u Olomouce. Co bych vám o sobě tak pověděl? No tak jsem automechanik, opravuji a upravuji výkonostně a vzhledově auta na zakázku. Když mám volný den a čas, tak se věnuji své přítelkyni nebo jsem na dílně a samozřejmě že si zahraji csko. Omlouvám se, že toho je celkem málo, ale životopis mi nikdy nešel.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Rád bych se podílel na chodu GS, pomohl ostatním s problémy a zamezil radost hráčům, co chodí na servery jen škodit lidem, co si chtějí v klidu zahrát.
-Děkuji za čas který jste obětovali u přečtení mé žádosti a přeji vám Hezký zbytek dne.
S pozdravem Predattore

- predattoree
- Kolemjdoucí
[Z]Žádost o Admina / BB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o Admina / BB
Ahoj, v chate máš dohody, ktoré moc nie sú v poriadku. Zapracuj na tom + na nejakých nahláseniach do PP a potom skús znova.
Zamietnuté
Zamietnuté
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
Re: Žádost o Admina / BB
Ahoj, prosímtě mohl bych vidět ty dohody? Díky 

- predattoree
- Kolemjdoucí
Re: [Z]Žádost o Admina / BB
kluci, vtipne, že musíte chodit zada na nekoho bez statu a bez zariche apod....
Dúfam že nemusím hľadať ďalej, to len tak narýchlo som klikol

-
Twixx - CS 1.6 HLSA
Re: [Z]Žádost o Admina / BB
Vždyť to není dohoda, to jsem jen řekl že je vtipné že musí chodit záda na někoho bez statu.
Ale dobře, pokud to bereš jako dohodu, dobrá. Tak zkusím přístí měsíc. 

- predattoree
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1