Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] Žádost o admina/ JailBreak

Příspěvekod Khediss » 13 úno 2021, 00:23

Nick na serveru: Khedis

SID: STEAM_1:0:209729904

Sekce, na které chci práva: JAILBREAK

Věk: 16

Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=15630

Bany, které jsem dostal : Dostal jsem svůj první ban za FK, protože jsem si myslel že VD musí opustit můj areál i když mně tam vlastně ,,nevadilo". Z tohohle banu jsem se velmi poučil a opravdu mě to mrzí a nejradši bych na to zapomněl, ale hold stalo se. Doufám, že tohle moje pochybení nebude mít velkou váhu při rozhodování.

Něco o mně: Ahoj. Jmenuji se Adam. Pocházím ze Zlínského kraje a to konkrétně z Uherského Brodu, kde žiju už cca 10 let. Jedna z mých největších zálib je určitě fotbal. Už jako malý jsem hrával za 1. FC Slovácko, kde se mně po velmi dlouhou dobu dařilo, měl jsem tu možnost i si zahrát za naši českou reprezentaci, U13 a později i za U15. Bohužel moji fotbalovou kariéru zbrzdilo zranění, které je pro fotbalistu těžké překonat. Přetrhal jsem si přední křížové vazy na koleni, což znamenalo, že budu muset podstoupit operaci a plastiku kolene a více než 6 měsíců rekonvalescenci. Po tomto zranění jsem se vrátil na trávník, ale nebylo to ono za Slovácko jsem odehrál pár zápasů, pak jsme se dohodli, že ve Slovácku skončím, protože i přes moji snahu jsem nestíhal na tempo mých spoluhráčů. Právě hraju za U18 v mém rodném Uherském Brodě, kde jsem i kapitán. Kdyby jsme šli dál od fotbalu, mám rád také hraní všemožných her, ale v poslední době je to hlavně CS:GO, kde trávím nejvíc času na JB. Dále rád a hodně často sleduju MMA (smíšené bojové umění), tenhle sport mě opravdu zaujal a chtěl by si ho někdy v budoucnu zkusit. Studuju v Uherském Hradišti obor Sportovní Management, kde si také učíme pracovat v kolektivu a tohle je taky velmi důležité, když je člověk admin, jsem ve druhém ročníku a nejvíce mě baví anglický jazyk, který se taky velmi často učím já sám ve volném čase, protože v budoucnu bych se chtěl odstěhovat do USA. Po střední škole bych chtěl pokračovat na vysoké škole a tam bych se chtěl stát fyzioterapeutem. Někdy také trávím čas hraním s mým psem, chodím s ním na procházky a nebo si hrajeme s míčem. Mezi mé vlastnosti patří, že jsem velmi přátelský, komunikativní a sebevědomý tím nemyslím, že jsem nějak namyšlený, jen když něco dělám tak si věřím a to je důležité, pak patří mezí mou podle mě nejlepší vlastnost to, že jsem pravdomluvný.

Proč právě já: Proč právě je já, tohle je velmi zajímavá otázka, na kterou se hledá někdy špatně odpověď, ale já tu odpověď znám. Myslím, že za poslední dobu jsem udělal opravdový pokrok, jak v pravidlech, tak i jsem si vylepšil vztahy na serveru s hodně hráči. Na JB mám za poslední měsíc opravdu hodně hodin, řekl bych i přes 100. Jsem také stále připravený se zlepšovat, protože člověk co si myslí, že už se nemusí zlepšovat nebude nikdy nejlepší. Do JB jsem opravdu zapálený a jak už jsem říkal enormně aktivní, takže bych mohl pomáhat od rána až do večera. Někdy se na serveru objevují hráči, kteří doslova kazí hru a jediné o co jim jde je zkazit požitek ze hry ostatním, to je také důvod proč si žádám o práva, protože něž třeba nějakého hráče nahlásím na pp, už ho nahlásil někdo přede mnou. Nebo jsou na serveru hráči, kteří třeba něco neví a neví koho se na danou věc zeptat a nebo se můžou také bát se zeptat, kdybych byl na serveru admin mohl bych permanentně pomáhat začínajícím, ale i pokročilý hráčům, to se také snažím dělat i když nejsem admin, ale s adminem bych měl větší autoritu a větší důvěřivost u hráčů.

Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám na všech účtech dohromady cca 2500 hodin z toho si troufám říct, že polovina je odehrána na JB serverech. Můj největší rank byl MGE, pak to šlo jen dolů :/

Případné poznámky: U mé minulé přihlášky jste mi vytkli, že nemám nahlášené hráče v PP a měl jsem opravdu hodně nadávek, které si troufám říct jsem zminimalizoval. Doufám, že se vám to četlo pěkně, popřípadě se omlouvám, že je to tak dlouhé. :D :D
SLOVÁCKO HOOLIGANS
Khediss
CS:GO Admin-akademik
CS:GO Admin-akademik

[Zamietnuté] Žádost o admina/ JailBreak

od Rumcajz » 13 úno 2021, 00:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o admina/ JailBreak

Příspěvekod KhalDenny » 22 úno 2021, 18:38 VIP

Adminov poprosím o referencie.
KhalDenny
Spamer
Spamer

Re: [Referencie] Žádost o admina/ JailBreak

Příspěvekod KhalDenny » 27 úno 2021, 18:34 VIP

Ahoj,
admini na teba nemajú moc dobrý názor, osobne by som tomu dal ešte mesiac.
Zamietnuté.
KhalDenny
Spamer
Spamer

Zpět na Nábory Adminů