• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] Žádost o admina/JB
Nick na serveru:
Legale
SID:
STEAM_1:0:588854322
Sekce, na které chci práva:
JailBreak
Věk:
18
Mé HlStats:
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=151961
Bany, které jsem dostal:
Od nového banlistu jen jeden neoprávněný od cementa, který mi byl zrušen.
Něco o mně:
Jmenuji se Tomáš, žiju v Libereckém kraji. Chodil jsem na SŠ obchodní akademie 3 roky a momentálně studuji již 2. rokem marketing a cestovní ruch na jiné škole. Mezi mé koníčky patří chození do klubů, ježdění s felákama po republice, chození na výlety a dělaní nejlepších burgerů na světě.
Proč právě já:
Baví mě Jailbreaky a rád bych se stal adminem, abych mohl lépe udržovat hru v naprostém pořádku, přijde mi lepší, kdybych mohl situace řešit rovnou a ne čekat na admina, nebo čekat, než je někdo zabanuje na fóru. Momentálně jsem již klidný hráč a nereaguju, proto si žádám o admina teď a ne před 2 roky. Umím přiznat vlastní chybu, za kterou se rád omluvím. Za Simona se snažím vymýšlet co nejlepší průběh hry a dělat atrakce, nejde mi o to hráče nachytat a zabít je hned na začátku hry.
Zkušenosti s CS:GO:
Momentálně mám nahráno na cs:go 514 hodin, nejvyšší dosažený rank je Supreme Master First Class.
Případné poznámky:
Funkční a kvalitní mikrofon mám.
Legale
SID:
STEAM_1:0:588854322
Sekce, na které chci práva:
JailBreak
Věk:
18
Mé HlStats:
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=151961
Bany, které jsem dostal:
Od nového banlistu jen jeden neoprávněný od cementa, který mi byl zrušen.
Něco o mně:
Jmenuji se Tomáš, žiju v Libereckém kraji. Chodil jsem na SŠ obchodní akademie 3 roky a momentálně studuji již 2. rokem marketing a cestovní ruch na jiné škole. Mezi mé koníčky patří chození do klubů, ježdění s felákama po republice, chození na výlety a dělaní nejlepších burgerů na světě.
Proč právě já:
Baví mě Jailbreaky a rád bych se stal adminem, abych mohl lépe udržovat hru v naprostém pořádku, přijde mi lepší, kdybych mohl situace řešit rovnou a ne čekat na admina, nebo čekat, než je někdo zabanuje na fóru. Momentálně jsem již klidný hráč a nereaguju, proto si žádám o admina teď a ne před 2 roky. Umím přiznat vlastní chybu, za kterou se rád omluvím. Za Simona se snažím vymýšlet co nejlepší průběh hry a dělat atrakce, nejde mi o to hráče nachytat a zabít je hned na začátku hry.
Zkušenosti s CS:GO:
Momentálně mám nahráno na cs:go 514 hodin, nejvyšší dosažený rank je Supreme Master First Class.
Případné poznámky:
Funkční a kvalitní mikrofon mám.
I don't regret things, I've done.
I regret the things I didn't do, when I had the chance.
I regret the things I didn't do, when I had the chance.
-
Legale - Zkušený
[Zamietnuté] Žádost o admina/JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o admina/JB
xerta píše:up-zacnete ho resit..
preco? ved je to ziadost o admina, nevies ci neprebieha nejake riesenie, necaka sa kym sa zlepsi jeho spravanie, zvacsi pocet reportov, pripadne cakaju na jeho prejavy spravani.. Rovnako aj mozno nepotrebuju aktualne novych adminov / akademikov, ale to neviem ci tu takyto system funguje, ze caka sa ked niekto odide a potom pride nahradnik. Inak co to je za blbost ze do naboru sa mozu vyjadrovat hraci

CS:GO Akademik 11. 01. 2023 - xx. xx. xxxx.
-
Tomasek159 - CS:GO Akademik
Re: Žádost o admina/JB
Prišlo mi na Teba veľa negatívnych referencií. Tiež nespĺňaš ani povinnú aktivitu a mám pochybnosti o Tvojej znalosti pravidiel.
Zamietnuté. Najskôr o mesiac s viditeľným zlepšením.
Zamietnuté. Najskôr o mesiac s viditeľným zlepšením.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1