• Stránka 1 z 1
[Z] Žádost o ADMINA na JailBreak
Nick na serveru: ★Miky
SID: STEAM_0:1:115386743
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 15
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=1563
Bany, které jsem dostal: Myslím, že 2... Jeden byl za MFK a druhý za KRAVINY
Něco o mně: AHOJ! Jmenuji se Mikuláš je mi 15 ... Hraju fotbal a cska ... Mám nahráno 1136 hodin, ale z toho tak 650 na JailBreak ... Dlouho jsem nehrál, kvůli tomu, že jsem byl zrušen AKADEMIK .. Rád bych reprezentoval více GAMESITES než jsem tehdy nedělal .. Chtěl bych to napravit a ukázat, že se ve mně nepletete ...
Proč právě já: Protože bych chtěl REPREZENTOVAT Gamesites ... Už bych chtěl mít "větší" postavení .. .A JailBreak opravdu ovládám, vím, že zrovna BroOkly se tu bude smát , ale přesně proto jsem si podal žádost a chci Vám ukázat, že z jiné stránky jsem Lepší
Zkušenosti s CS:GO: Jak říkám, hraji to už dost dlouho, hrál jsem i 1.6 kde jsem měl svůj server, ale už nemám .. Proč?Protože to je až moc starostí, ale jelikož teď jdu na střední, tak musím zamakat
Případné poznámky: BrooKly vím, že to je trapný, ale promiň byl jsem hlupák
Vše, co jsi řekl byla pravda
A rád bych, aby jste to se mnou zkusili
SID: STEAM_0:1:115386743
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 15
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=1563
Bany, které jsem dostal: Myslím, že 2... Jeden byl za MFK a druhý za KRAVINY
Něco o mně: AHOJ! Jmenuji se Mikuláš je mi 15 ... Hraju fotbal a cska ... Mám nahráno 1136 hodin, ale z toho tak 650 na JailBreak ... Dlouho jsem nehrál, kvůli tomu, že jsem byl zrušen AKADEMIK .. Rád bych reprezentoval více GAMESITES než jsem tehdy nedělal .. Chtěl bych to napravit a ukázat, že se ve mně nepletete ...
Proč právě já: Protože bych chtěl REPREZENTOVAT Gamesites ... Už bych chtěl mít "větší" postavení .. .A JailBreak opravdu ovládám, vím, že zrovna BroOkly se tu bude smát , ale přesně proto jsem si podal žádost a chci Vám ukázat, že z jiné stránky jsem Lepší
Zkušenosti s CS:GO: Jak říkám, hraji to už dost dlouho, hrál jsem i 1.6 kde jsem měl svůj server, ale už nemám .. Proč?Protože to je až moc starostí, ale jelikož teď jdu na střední, tak musím zamakat

Případné poznámky: BrooKly vím, že to je trapný, ale promiň byl jsem hlupák

Kdo chce hýbat světem, musí pohnout nejdříve sám sebou.
Chceš-li dostat chytrou odpověď, musíš položit chytrou otázku.
Chceš-li dostat chytrou odpověď, musíš položit chytrou otázku.
-
MikyPLS - Amatér
[Z] Žádost o ADMINA na JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o ADMINA na JailBreak
Tak nám dokaž, že o to opravdu stojíš, akademii dodělej a nevydavej se za admina
Zamítnuto
Zamítnuto
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1