• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Žádost o Admina na JB Simple
Ahoj, chtěl bych si zažádat o práva na Jailbreak Simple
Nick ve hře : DarkZCZE
Nick na fóru : nikipal
Profil na fóru : nikipal-u35807.html
Věk : 16
Steam nick : You Only Live Once
Steam ID : STEAM_1:1:86658644
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.phpmode=playerinfo&player=81168
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Žádné bany ani prohřešky nemám a ani neplánuji mít
Něco o sobě : Ahoj, Jmenuji se Nick, je mi 16 jak už pravděpodobně víte a rád hrají hry jako je CS:GO,CS 1.6, MC, R6S, ale baví mě i fotbal,florbal,hokejbal. Na Gamesites už hraji přes 2 roky a už dlouho si chci zažádat o práva, ale až teď jsem dosáhl věku který je potřebný.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat? : Chci pomoci udržovat pořádek na serveru a zlepšovat chod tohoto serveru.
Děkuji za zvážení a doufám že budu k užitku.
Nick ve hře : DarkZCZE
Nick na fóru : nikipal
Profil na fóru : nikipal-u35807.html
Věk : 16
Steam nick : You Only Live Once
Steam ID : STEAM_1:1:86658644
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.phpmode=playerinfo&player=81168
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Žádné bany ani prohřešky nemám a ani neplánuji mít
Něco o sobě : Ahoj, Jmenuji se Nick, je mi 16 jak už pravděpodobně víte a rád hrají hry jako je CS:GO,CS 1.6, MC, R6S, ale baví mě i fotbal,florbal,hokejbal. Na Gamesites už hraji přes 2 roky a už dlouho si chci zažádat o práva, ale až teď jsem dosáhl věku který je potřebný.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat? : Chci pomoci udržovat pořádek na serveru a zlepšovat chod tohoto serveru.
Děkuji za zvážení a doufám že budu k užitku.
- nikipal
- Kolemjdoucí
[Zamietnuté]Žádost o Admina na JB Simple
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o Admina na JB Simple
Zlepši svoje vyjadrovanie na serveroch, hraj a nahlasuj aktívne a o mesiac si môžeš požiadať znovu. Akadémia nikdy nie je na škodu.
Zamietnuté.
Zamietnuté.
-
asdfJB - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1