Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] Žádost o Admina na JB

Příspěvekod Becva » 01 zář 2017, 16:58

Nick na serveru: twitch.tv/becva_rl
SID: STEAM_0:1:228046273
Sekce, na které chci práva: Chtěl bych práva na sekci JailBreak.
Věk: Je mi 17 let.
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=38674
Bany, které jsem dostal: Žádný ban jsem zatím nedostal, protože se snažím hrát podle pravidel a nedělat problémy.
Něco o mně: Jmenuji se Patrik, je mi 17 let. Mezi mé koníčky zařazuji Stream, ve volném čase hraji i fotbal, hraji CS:GO a Rocket League (RL) a rád bavím lidi. Jsem upřímný člověk a nebojím se vyjádřit svůj názor. Momentálně jdu do druhého ročníku, protože jsem měl odklad a chodím na Hotelovou Školu v Plzeňském kraji. Na Hotelové Škole mám obor Kuchař a Číšník. Snažím se dělat vše na jistotu a pečlivě a nejdříve si rozmyslím co řeknu, než to řeknu. Závodně jsem hrál fotbal a tenis. Fotbal jsem hrál 12 let a tenis 10 let. Rád bych se k tomu vrátil, ale jelikož ze zdravotních důvodu nemohu, tak jen hraji fotbal ve volném času a s mírou. Mám 4 sestřenice a 1 nevlastní ségru.
Proč právě já: Myslím si, že mám dost velké zkušenosti a znalosti pravidel na Gamesites.cz JailBreaku. Další důvod je to, že se snažím každému hráči, kterému jsem dal kill vysvětlit důvod aby byl v obraze. Jako CTčko čtu pořád chat, snažím se na 100% odpovídat na otázky, či dotazy a snažím se plnit přání Tčkám ohledně miku atd. Myslím si, že taky dokážu pomoct s každým problémem, který nastane, pokud nastane problém, se kterým si nevím moc rady, tak se obrátím za Adminem, či Akademikem, což se moc nestává.
Zkušenosti s CS:GO: CS:GO hraji už 2 roky, takže si myslím, že zkušenosti s CS:GO mám velké a hlavně ty základní věci, které by jsem měl znát jako CS:GO hráč.
Případné poznámky: Před rokem jsem skončil s CS:GO a začal jsem se věnovat rok Rocket League a pak i začal streamovat. Nebavilo mě celý dny streamovat jen Rocket League, tak jsem se rozhodl, že si koupím tento účet a půjdu opět spustit CS:GO "kariéru" a zkusit streamovat i CS:GO a hlavně opět zkusit Jailbreak od znova a někam to dotáhnou ten GS portál na vyšší kvalitu. Základní pravidla JB znám, ale jak vidím, tak zbytek pravidel jako nějaké detaily jsou jiné a do teď mě štve to, že každý má své pravidla a nikdo neví, které jsou ty dobré. Na JB bych asi změnil jednu zásadní a důležitou věc a to je, že kdo by chtěl jít do CT, že by musel vyplnit test, který ho do CT pustí a, když dá test špatně, ať má zákaz na nějakou dobu se připojit do CT. Možná to tak není schválně, aby hráči a akademici mohli dávat reporty na Forko. (Je to čistě můj názor na zlepšení.)
Obrázek
Becva
Pokročilý
Pokročilý

[Z] Žádost o Admina na JB

od Rumcajz » 01 zář 2017, 16:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o Admina na JB

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 03 zář 2017, 17:02

Becva píše:Mám 4 sestřenice a 1 nevlastní ségru.

Chlapec ví jak zaujmout pozornost Lajfa :D

Ve hře když něco nechápal, nechal si zapnout mic a zeptal se mě. Bylo toho dost ale vždy reagoval slušně a měl snahu si to zapamatovat.
Počkáme ještě zda bude nějaké doporučení a pak se nějak domluvíme :lol:
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod byLife » 04 zář 2017, 00:09 VIP

Zda se mi to všechno moc dokonale, než aby to byla pravda, fakt mas v rodině tolik holek ? :D
Přidej si me na steamu a admini mi zatím do pm napisou názor na tohoto hráče
byLife
CS:GO Admin

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 04 zář 2017, 00:21

Hráč bude připuštěn k pohovoru.
Life už z něj tahá fotky.. :D

e. Brookly: Sleduj topic s pohovory a až bude termín, tak se na nějaký zapiš.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod AdminMacek » 04 zář 2017, 17:20

Nejsem zajímavý, tak se sem nebudu vyjadřovat.
AdminMacek
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [Pohovor] Žádost o Admina na JB

Příspěvekod byLife » 11 zář 2017, 14:49 VIP

Hráč neprošel testy
Zamítnuto
byLife

Zpět na Nábory Adminů