• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Žádost o admina na JB
Ahoj rád bych vás poprosil a práva na JB servery <3
Nick v hre : AiMBoT
Nick na fóre : AiMBoT2002
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 16
Steam nick : Vlastíčekk
Steam ID : https://steamcommunity.com/profiles/76561198798388667/
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Vůbec dříve jsem hrával sice na non-steam ale i tak ne nemívám problémi s ostatnímy hračmi
Niečo o sebe : Zdarec jsem Vlastimil. Je mi 16 let a chodím na brigády. Jsem student na škole Charbulova-Brno. Muj obor je číšník.A ve volném času hraji rád na PC.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Pomáhat lidem co neznají pravidla naučit je to. Kontrola serveru proti hackerum atd.. A trestím zlých hračů kteří opakovaně porušuji pravidla
Dik doufám že jsem neotravoval a Pěkný den , přeji :<3
Nick v hre : AiMBoT
Nick na fóre : AiMBoT2002
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 16
Steam nick : Vlastíčekk
Steam ID : https://steamcommunity.com/profiles/76561198798388667/
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Vůbec dříve jsem hrával sice na non-steam ale i tak ne nemívám problémi s ostatnímy hračmi
Niečo o sebe : Zdarec jsem Vlastimil. Je mi 16 let a chodím na brigády. Jsem student na škole Charbulova-Brno. Muj obor je číšník.A ve volném času hraji rád na PC.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Pomáhat lidem co neznají pravidla naučit je to. Kontrola serveru proti hackerum atd.. A trestím zlých hračů kteří opakovaně porušuji pravidla
Dik doufám že jsem neotravoval a Pěkný den , přeji :<3
Věk 17 
JB-Player

JB-Player
-
AiMBoT2002 - Amatér
[Zamietnuté]Žádost o admina na JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o admina na JB
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=225215
Moje chyba nepozornost zde jsou staty
Moje chyba nepozornost zde jsou staty
Věk 17 
JB-Player

JB-Player
-
AiMBoT2002 - Amatér
Re: Žádost o admina na JB
Prejdi si tou akadémiou, z ktorej si bol zrušený po kontrole. Na fóre máš viac účtov, čo môžeš skúsiť vysvetliť pri ďalšej žiadosti a najbližšiu žiadosť napíš úplne podľa vzoru (profil na webe, SID, hlstats).
Zamietnuté.
Zamietnuté.
-
asdfJB - Spamerův sluha
Re: [Zamietnuté]Žádost o admina na JB
Kámo akademie sem měl dost bodů ale nebavilo mě to furt dávat takhle na forum atd
A naco mám dělat tak dlouho akademii když práva znám
A naco mám dělat tak dlouho akademii když práva znám
Věk 17 
JB-Player

JB-Player
-
AiMBoT2002 - Amatér
Re: [Zamietnuté]Žádost o admina na JB
Lebo ti to asdf napísal a pokiaľ chceš mať aspoň nejakú šancu dostať sa do A-teamu, tak mu nebudeš odmlouvat, ale spravíš to, čo po tebe chce.
Pokiaľ ťa nebavila Akadémia a vykašľal si sa na to, tak nemáme istotu, že ťa budú baviť Admin práva.
A neviem, či si touto vetou, "A naco mám dělat tak dlouho akademii když práva znám", myslel pravidlá alebo práva, ale stačí mi 5 minút a dokážem ti, že neznáš.
Verdikt ostáva. Pokiaľ máš ďalšie otázky, píš nám ich do PM.
Pokiaľ ťa nebavila Akadémia a vykašľal si sa na to, tak nemáme istotu, že ťa budú baviť Admin práva.
A neviem, či si touto vetou, "A naco mám dělat tak dlouho akademii když práva znám", myslel pravidlá alebo práva, ale stačí mi 5 minút a dokážem ti, že neznáš.
Verdikt ostáva. Pokiaľ máš ďalšie otázky, píš nám ich do PM.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1