Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté]Žádost o Admina (Sanjoerino/Tetsu)

Příspěvekod Tetsu » 18 lis 2020, 13:44

Zdravím, jmenuji se Michal Erd pod přezdívkou Sanjoerino nebo Tetsu, měl bych zájem o stát se adminem na vašem portálu Gamesites

Je mi 23 let, co se týče hraní u vás rád hrávám Arénky buď na serveru 1 nebo 2, dále tak chodím na servery jako je Public a Retake chodíme tam s kamarádem který u vás hraje častěji jméno DejF.

Proč na se chci stát adminem: Rád hraju na vašich serverech, hraju na nich od školy kde jsem začínal na 1.6 a první můj server byl public od Gamesites, dále to bylo na CS:S Surf RPG. Mám rád Gamesites servery měl jsem zakoupené i VIP pro podporu serveru a zároveň pro zkoušku, VIP bych klidně zakoupil znovu, jelikož je dobře udělané, neni ani drahé jako podpora server je to levný a dobrý.

Co se týče nahlašování lidí hodněkrát nahlašuju aktivní lidi co porušují práva během hry na vašem TS3 serveru ts.gamesites.cz kde nebývám ale když chci někoho nahlásit slušně se zeptat dané osoby co vidím většinou že má práva na CSGO normálně se dohodneme o co se jedná.

Kvalitní mikrofon: Nedokážu posoudit, občas streamuju mikrofon sice mám za 2499 pro streaming ale občas někdo řiká že občas tohle občas támhleto ale co jsem se hodněkrát bavil z lidmi na serveru vždy mi rozuměli a nikdy si nikdo ve hře nestěžoval, maximálně na to že mluvim potichu, občas se stane mám ho daleko od pusy, ale je to vyjímka. Takže si myslím že mikrofon by měl být v klidu, ale můžete posoudit nebráním se konverzaci :)

Nejsem Adminem na žádné stránce ani na žádném herním portálu. Dělával jsem akorát Admina na jednom Minecraft serveru, Metin 2 serveru a Teamspeak serveru který byl založen pro World of Warcraft a vždy majitelé byli spokojení, ale to jsme trošku jinde :D

Nemám problém se zaučováním či nějakým vysvětlováním jak by se co mělo a tak, budu spíše rád když bude někdo chtít mi pomoct a něco vysvětlit

Rank na CSGO mám Legendary Eagle Master a mýval jsem i Global Elite než jsem si dal pauzu tenkrát, takže o hře také vím, co se týče posudků na cheatery nedělám závěry pokud nevidim 100% že člověk to užívá pokud nevidím evidenci neřešim nic jen sleduji.

Rád bych takto vypomohl na vašem serveru jak jsem již řikal důvod je že se mi líbí váš portál a hraju na něm dlouho a pokud neprojdu nic si z toho dělat nebudu, chci to zkusit a za zkoušku člověk nikdy nic nedá, vše se má v životě zkusit :)

Přeji hezký den s pozdravem Michal Erd.
Tetsu
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamietnuté]Žádost o Admina (Sanjoerino/Tetsu)

od Rumcajz » 18 lis 2020, 13:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o Admina (Sanjoerino/Tetsu)

Příspěvekod Tetsu » 18 lis 2020, 15:58

Shiet sem si pak všiml vzoru tak dodávam pod to :D

Nick na serveru:Tetsu
SID:STEAM_0:0:548837739
Sekce, na které chci práva:Retake, Public, Arény
Věk:23
Mé HlStats: Zkoušel jsem najít ale nacházelo mi to jenom lidi z JB, takže jsem se tam nenašel JB nehraji.
Bany, které jsem dostal: Na gamesites jsem nedostal žádný ban
Proč právě já:Chci pomoci se starat o servery a pomoci s lidmi kteří porušují pravidla
Tetsu
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: Žádost o Admina (Sanjoerino/Tetsu)

Příspěvekod LynxQ » 18 lis 2020, 16:51

Ahoj,

! Nahlas aspoň 3 hráčov do PP, pretože potrebujem vedieť, či sa vyznáš v hre s demom, na webe s hlstats apod.
Tetsu píše:Sekce, na které chci práva:Retake, Public, Arény

Vyber si jeden primárny server, na ktorom by si chcel práva.

Tvoje HLstats --> HLstats
Hlstats môžeš nájsť, keď pôjdeš na zoznam GS serverov, nájdeš si konkrétny server, napravo máš statistiky, tam si vyhladáš podľa mena/SID

! Za posledných 31dní si bol na serveri len 9 dní, takže nahraj aspoň ďalších 22dní.

Zatiaľ Zamietnuté, požiadaj si znovu, keď splníš všetky podmienky.
http://steamcommunity.com/profiles/76561198413472904
LynxQ
Drbna
Drbna

Zpět na Nábory Adminů