[Přijata] Žádost o Admina

Příspěvekod sasgirl2 » 18 zář 2015, 16:47

1. Vek: 16
2. Nick v hre: sasgirl2
3. Originálny MC: Zatím bohužel nemám, ale k mé celkové aktivitě na MC (jak na singlu tak na serveru) plánuji zakoupit.
4. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : Aktivované VIP jsem měla na serveru Creative #1 než byl server zrušen.
5. Primárny server kde chcete práva: Skyblock
6. Denná aktivita: Ve všední dny okolo 2-3 hodin, o víkendech 3-4
7. Priestupky na gamesites: Nemám žádné
8. Priestupky mimo gamesites: Nemám
9. Niečo o mne (minimálne 20 slov): Jak už jsem výše uváděla, je mi 16 let a už podle mého nicku můžete poznat, že jsem holka, u čehož doufám, že toto nehraje žádnou roli.. Jsem z České republiky, a žiju v Jablonci nad Nisou. MC patří mezi mé oblíbené hry a proto zde na serverech věnuji svůj veškerý volný čas. Miluju hry, sport a fitness, specializuji se na cyklistiku, kde závodím za tým Ivar CS Author Team, dál hraju tenis a tak nějak skoro všechny ostatní sporty, myslím že je zbytečné je tu vypisovat. :D A kdybych měla uvádět něco z mé povahy, tak nesnáším samochválu, urážky, a nadávky ostatním protože se mi to zdá vůči ostatním ubohé. Přihlášku jsem si u Vás chtěla dát už dříve, ale nějak jsem jednoduše nezískala odvahu. :D
10. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov): Ráda každému nabídnu pomocnou ruku a sama mám radost, když chce někdo pomoci nebo poradit. :) K jakýmkoliv projektům bez problému přiložím ruku k dílu, ale to je nejspíše samozřejmost. :) S hráči mám trpělivost takže se nemůže stát, že bych někoho ignorovala. Myslím si, že by o dalšího aktivního admina navíc neuškodilo, ale je to pouze můj názor. Minecraft hraju něco okolo 4 roků, takže jsem za tu dobu stihla pobrat nějakou tu "zkušenost" :) Veškeré příkazy atp. znám, což je myslím taky důležité:) Na Skyblocku mám odehraných okolo 120 hodin. Nejsem typ člověka, co potřebuje všechno co nejrychleji uspěchat a každého hned potrestat za malou blbost, jelikož se řídím pravidlem že je na všechno potřeba čas a vše jde pokud sami chcete řešit s klidem:) Na Vašich serverech se mi líbí že jsou všechny tzv. "pod kontrolou" jelikož je na každém serveru každý den min. 1 admin, takže oproti ostatním serverům je zde jedno velké plus, a to že jsou tu poctiví a hlavně aktivní Admini, navíc je zachován klasický minecraft kde nemáte žádné doly, gamemode, a to je na tom to super!:)) Předem moc děkuji za přečtení a uvážění mé přihlášky o Admina. S pozdravem sasgirl2:)
sasgirl2
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Přijata] Žádost o Admina

od Rumcajz » 18 zář 2015, 16:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o Admina

Příspěvekod BH666 » 19 zář 2015, 15:41 VIP

sasgirl2 píše:3. Originálny MC: Zatím bohužel nemám, ale k mé celkové aktivitě na MC (jak na singlu tak na serveru) plánuji zakoupit.
4. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : Aktivované VIP jsem měla na serveru Creative #1 než byl server zrušen.

1. Kedy plánuješ zakúpiť origo?
2. VIP zo zrušených serverov sa neráta.
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"

James Keziah Delaney Obrázek
BH666
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod sasgirl2 » 19 zář 2015, 15:53

Zakoupení origo. MC plánuju za 2-3 týdny, možná dříve ale to momentálně říci nemohu :)
sasgirl2
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod sasgirl2 » 19 zář 2015, 19:08

Omlouvám se, ale nastala menší změna. :) Ogiro MC zakupuji již do týdne. :)
sasgirl2
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod TheRsM1 » 19 zář 2015, 19:36

Čeká se.
TheRsM1
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod TheRsM1 » 21 zář 2015, 17:56

Přijata.