• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost o Admina
Dobrý den chtěl bych požádat o Admin práva.
Na serveru Zm Blood >1
Jmeno ve hre : Enzi22222
Jmeno na webu: enzi22222
Věk : 15
Žádám teď kvuli tomu že kdyz se pripojim denne tak nekteri admini tam nejsou vubec a nekteri tam chodi denne na 15 minut .. no
na serveru Zm Blood jsem hraval pred 4 mesicema a chvili jsme prestal .. tedka hraji a budu hrat kazdy den minimalne 2 hodiny
a nekteri admini nebanuji např. za veliký spam ktery tam byva casto nebo sprosté či vulgární nadávky na kohokoliv včetně adminů..
Na serveru jsem jeste nikdy nemel Ban nebo něco takového .. jsem poctivý hráč ale občas si taky ponadávám ale není to tím stylem nejak extra vulgárni .. a toto je asi konec co bych vám řekl popřípadě se mě ještě na něco doptejte .
Děkuji za odpověď. Enzi
Na serveru Zm Blood >1
Jmeno ve hre : Enzi22222
Jmeno na webu: enzi22222
Věk : 15
Žádám teď kvuli tomu že kdyz se pripojim denne tak nekteri admini tam nejsou vubec a nekteri tam chodi denne na 15 minut .. no
na serveru Zm Blood jsem hraval pred 4 mesicema a chvili jsme prestal .. tedka hraji a budu hrat kazdy den minimalne 2 hodiny
a nekteri admini nebanuji např. za veliký spam ktery tam byva casto nebo sprosté či vulgární nadávky na kohokoliv včetně adminů..
Na serveru jsem jeste nikdy nemel Ban nebo něco takového .. jsem poctivý hráč ale občas si taky ponadávám ale není to tím stylem nejak extra vulgárni .. a toto je asi konec co bych vám řekl popřípadě se mě ještě na něco doptejte .
Děkuji za odpověď. Enzi
-
enzi22222 - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Žádost o Admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o Admina
Zdravím,
projdi úspěšně akademii a pak to zkus znovu.
Zamítnuto..
projdi úspěšně akademii a pak to zkus znovu.
Zamítnuto..
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1