• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] žádost o admina
Nick na serveru: ►▐ PnuTz_Tony ▌◄
SID:
Sekce, na které chci práva: Surf Combat
Věk: 12
Něco o mně: Jmenuji se Matěj, Je mi 12 let, mám rád školu + zvířata + svojí rodinu. Bydlím v Středo Českým kraji u Říčan, nemám rád MATIKU a MILUJI ANGLIČTINU. Jsem menší YouTuber z 280 subs + ...
Zkušenosti s CS:GO: Ve hře mám nahráno přes 47,5 hodin, Vím co jak funguje, protože jsem vlastnil učet na kterém jsem byl Legendary Eagle měl jsem tam nahráno přes 2000 hodin.
SID:
Sekce, na které chci práva: Surf Combat
Věk: 12
Něco o mně: Jmenuji se Matěj, Je mi 12 let, mám rád školu + zvířata + svojí rodinu. Bydlím v Středo Českým kraji u Říčan, nemám rád MATIKU a MILUJI ANGLIČTINU. Jsem menší YouTuber z 280 subs + ...
Zkušenosti s CS:GO: Ve hře mám nahráno přes 47,5 hodin, Vím co jak funguje, protože jsem vlastnil učet na kterém jsem byl Legendary Eagle měl jsem tam nahráno přes 2000 hodin.
-
TonyGameSites - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] žádost o admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žádost o admina
Omlouvám se
SID: STEAM_1:0:460493324
SID: STEAM_1:0:460493324
-
Re: žádost o admina
Ahoj,
ze vzoru žádosti ti nějak vypadlo pár bodů
. Na serveru hraješ přibližně týden, navíc nízký věk a nadávky v chatu zrovna nesvědčí ve tvůj prospěch. Nahlašuj do PP, hraj na serveru a nenadávej.
Zamítnuto.
ze vzoru žádosti ti nějak vypadlo pár bodů

Zamítnuto.
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
Re: [Zamítnuto] žádost o admina
Já vím že mé podmínky nejsou zrovna nejlepší, ale já něco takvého nikdy ještě nezažil a dost by jsem chtěl, pokud mi dáte aspoň malinkou šanci aspoň na zkoušku, tak slibuji že se uklidním a budu dobrým adminem.
-
Re: [Zamítnuto] žádost o admina
TonyGameSites píše:Já vím že mé podmínky nejsou zrovna nejlepší, ale já něco takvého nikdy ještě nezažil a dost by jsem chtěl, pokud mi dáte aspoň malinkou šanci aspoň na zkoušku, tak slibuji že se uklidním a budu dobrým adminem.
Nahlašovat cheatery nebo lidi, co nadávají, do PP můžeš kdykoliv, tím si to vyzkoušíš dost. Pro příště - je lepší se uklidnit před tím, než požádáš o práva

187
-
polskasila - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1