• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost o Admina
Zdravím
Nick na serveru: Aday
SID: STEAM_1:0:517545454
Sekce, na které chci práva: Mirage Only #2
Věk: 15 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068/hlstats.php?mode=playerinfo&player=148755
Bany, které jsem dostal: Nedostal jsem žádný ban
Něco o mně: Jmenuji se Adam, je mi 15 let a chodím na střední školu s oborem elektrikář. Bydlím na okraji Prahy. Od svých 10 let jsem hrál závodně fotbal, který jsem přestal dělat když mi bylo 14 let. Momentálně nemám žádné koníčky a mohu se naplno věnovat hraní právě na serverech gamesites.
Proč právě já: Chtěl bych udržovat server klidný a bezproblémový. Na serveru jsem potkal dost cheaterů nebo grieferů kteří kazili hru ostatním hráčům na severu. Jsem ochotný a nedělá mi problém komukoliv s čímkoliv pomoci. Také mám chladnou hlavu a smysl pro humor.
Zkušenosti s CS:GO: Celkově csko hraju 2 roky, na mainu mám 1500 hodin, na tomto účtu mám něco málo okolo 200 hodin.
Případné poznámky: Doufám že jste všichni zdraví a nevycházíte ze svého okresu!
Nick na serveru: Aday
SID: STEAM_1:0:517545454
Sekce, na které chci práva: Mirage Only #2
Věk: 15 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068/hlstats.php?mode=playerinfo&player=148755
Bany, které jsem dostal: Nedostal jsem žádný ban
Něco o mně: Jmenuji se Adam, je mi 15 let a chodím na střední školu s oborem elektrikář. Bydlím na okraji Prahy. Od svých 10 let jsem hrál závodně fotbal, který jsem přestal dělat když mi bylo 14 let. Momentálně nemám žádné koníčky a mohu se naplno věnovat hraní právě na serverech gamesites.
Proč právě já: Chtěl bych udržovat server klidný a bezproblémový. Na serveru jsem potkal dost cheaterů nebo grieferů kteří kazili hru ostatním hráčům na severu. Jsem ochotný a nedělá mi problém komukoliv s čímkoliv pomoci. Také mám chladnou hlavu a smysl pro humor.
Zkušenosti s CS:GO: Celkově csko hraju 2 roky, na mainu mám 1500 hodin, na tomto účtu mám něco málo okolo 200 hodin.
Případné poznámky: Doufám že jste všichni zdraví a nevycházíte ze svého okresu!

- aday99
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Žádost o Admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o Admina
Čau,
na serveru máš odehráno pár hodin, splň podmínky a za měsíc si požádej.
Zamítnuto.
na serveru máš odehráno pár hodin, splň podmínky a za měsíc si požádej.
Zamítnuto.
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1