• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost o Admina/Tulipán/AWP Servery
Nick na serveru: Tulipán
SID: STEAM_0:0:156164501
Sekce, na které chci práva: Sniper war arény
Věk:17
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... layer=4917
Bany, které jsem dostal: Multihack(neoprávněný)
Něco o mně: Jmenuji se Ondra jsem z Libereckého kraje kde žiji v Jablonci nad Nisou. Je mi 17let, chodím aktuálně na střední školu. Mám zálibu ve hraní cska ,čtení mangy a ježdění na skatu.
Proč právě já: Na vašich serverech mám nahráno poměrně dost hodin, trávím tam skoro každý den. Jsem schopný pomoct hráčům v nouzi, také vídám hodně cheatrů a toxických hráčů, kteří kazí hru ostatním. Chtěl bych tedy pomoci vašim hráčům pro lepší zážitek ze hry.
Zkušenosti s CS:GO: Counter-strike hraji již 5 let s počtem skoro 2K hodin. Většinu svého času trávím na AWP Lego kde mám nahráno 30 dní.
Případné poznámky: Ohledně nedávného banu - Byl jsem na smurfu s 50H kdy jsem nepřišel hráčům legit a dostal jsem ban
Toto je moje třetí přihláška kdy poprvé byla zrušena na moje zažádání a podruhé jsem neměl připojení k
internetu a bylo mi to odepřeno
SID: STEAM_0:0:156164501
Sekce, na které chci práva: Sniper war arény
Věk:17
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... layer=4917
Bany, které jsem dostal: Multihack(neoprávněný)
Něco o mně: Jmenuji se Ondra jsem z Libereckého kraje kde žiji v Jablonci nad Nisou. Je mi 17let, chodím aktuálně na střední školu. Mám zálibu ve hraní cska ,čtení mangy a ježdění na skatu.
Proč právě já: Na vašich serverech mám nahráno poměrně dost hodin, trávím tam skoro každý den. Jsem schopný pomoct hráčům v nouzi, také vídám hodně cheatrů a toxických hráčů, kteří kazí hru ostatním. Chtěl bych tedy pomoci vašim hráčům pro lepší zážitek ze hry.
Zkušenosti s CS:GO: Counter-strike hraji již 5 let s počtem skoro 2K hodin. Většinu svého času trávím na AWP Lego kde mám nahráno 30 dní.
Případné poznámky: Ohledně nedávného banu - Byl jsem na smurfu s 50H kdy jsem nepřišel hráčům legit a dostal jsem ban
Toto je moje třetí přihláška kdy poprvé byla zrušena na moje zažádání a podruhé jsem neměl připojení k
internetu a bylo mi to odepřeno
Aoj hraju CS:GO. AWP servery nebo 1v1.
-
TulipanSlayer - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Žádost o Admina/Tulipán/AWP Servery
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o Admina/Tulipán/AWP Servery
Zdarec,
zlepši slovník a můžeme se posunout dál. Můžeš to znovu zkusit za měsíc.
Zamítnuto
zlepši slovník a můžeme se posunout dál. Můžeš to znovu zkusit za měsíc.
Zamítnuto
- fgdfgd544
- Amatér
• Stránka 1 z 1