• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost o Administrátora na serveru Orange X4 #1
Nick na serveru: BramboraSan_Šmajda
SID: STEAM_0:1:182206632
Věk: 15 let
Mé HlStats:
Ban jsem na tomto herním portálu ještě nedostal.
Něco o mně: Jmenuji se Jakub, je mi 15 let a bydlím v Pardubickém kraji. Rád hraji Počítačové hry je to taky na mě vidět ale většinou pomáhám na zahradě.
Proč právě já: Jsem Člověk především klidné povahy, chovám se rozumně a vše se snažím vyřešit s klidem samozřejmě to někdy nejde, zkráceně jsem pohodovej týpek co má rád hodně jídlo.
Zkušenosti s TF2: Ve hře mám nahráno 1,236. Že jsem zkušený to bych zrovna neřekl ale furt nejsem nejhorší
SID: STEAM_0:1:182206632
Věk: 15 let
Mé HlStats:
Ban jsem na tomto herním portálu ještě nedostal.
Něco o mně: Jmenuji se Jakub, je mi 15 let a bydlím v Pardubickém kraji. Rád hraji Počítačové hry je to taky na mě vidět ale většinou pomáhám na zahradě.
Proč právě já: Jsem Člověk především klidné povahy, chovám se rozumně a vše se snažím vyřešit s klidem samozřejmě to někdy nejde, zkráceně jsem pohodovej týpek co má rád hodně jídlo.
Zkušenosti s TF2: Ve hře mám nahráno 1,236. Že jsem zkušený to bych zrovna neřekl ale furt nejsem nejhorší
- Smajda
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Žádost o Administrátora na serveru Orange X4 #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o Administrátora na serveru Orange X4 #1
V chatu od tebe nevidím nic jiného než spam, zlepši to trochu a zkus si požádat znovu za měsíc, a přidej k tomu aspoň 3 nahlášení do Porušení pravidel.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
https://steamcommunity.com/id/Lachyy1337

-
Lachyy - TF 2 HLSA
• Stránka 1 z 1