Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

Žádost o Administrátora, server - 1V1 ARENA #1

Příspěvekod Lehycsgo » 03 říj 2019, 17:54

Nick na serveru: Lehyonliner (často si trochu měním nick, kdy přidávám nebo ubírám písmenka)
SID: STEAM_1:0:54870538
Sekce, na které chci práva: Gamesites.cz 1V1 ARENA #1
Věk: 19
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... yer=105829
Bany, které jsem dostal: Žádné. :!:
Něco o mně: Jmenuji se Jakub Terziev, jsem studentem Soukromé Školy Hotelové v Mladé Boleslavi. Můj největší koníček jsou počítačové hry, konkrétně CS:GO. Svému koníčku věnuji dost času, což je zhruba 6-7 hodin denně. Měl jsem i možnost hrát jako semi-pro hráč této hry. Mezi jazyky, které ovládám patří bulharština, čeština, angličtina a základy němčiny. Myslím, že jsem rozumný, vtipný a pohodový kluk.
Proč právě já: Před několika lety, jsem vlastnil herní portál, kde byly herní tituly jako Minecraft, CS:GO, CS 1.6 a WoW. Mám tedy zkušenosti s vedením týmu, ale taky respektováním ostatních.
Zkušenosti s CS:GO: Hru CS:GO hraji už od roku 2012. Od té doby jí hraji až do teď s jednou asi roční pauzou. Momentálně mám na CS:GO 3,601 hodin. Jinak obecně ve hře se orientuji dobře. Dosáhl jsem ranku Global Elite několikrát. Též jsem hrál ESEU (A-) a Faceit (lvl 9). Zahrál jsem si na několika LAN akcích a online turnajích.
Případné poznámky: Na vašich arénách se většinou chodím rozehrávat a už mě přestali bavit nonsteam hráči, který tam chodí cheatovat, tudíž mě napadlo, že bych mohl využít svoje "admin" schopnosti a zužitkovat je tam. Jelikož jsem tam viděl snad jednoho admina, za dobu co tam hraji. Též se mi zdálo, že kvůli cheaterům dost lidí ze serveru odchází, mezi které patřím potom i já, jelikož podle mého nikoho nebaví hrát proti jasným hackerům. Na serveru mám odehráno asi 12 hodin, samozřejmě bych svojí aktivitu poté, kdy by tam už nehráli hackeři, zvýšil.

Děkuji za přečtení a přeji hezký zbytek dne.
Lehyonliner
https://steamcommunity.com/id/lehyonliner
Lehycsgo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Žádost o Administrátora, server - 1V1 ARENA #1

od Rumcajz » 03 říj 2019, 17:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o Administrátora, server - 1V1 ARENA #1

Příspěvekod Lehycsgo » 03 říj 2019, 18:01

EDIT: Zapomněl jsem v žádosti dodat, že samozřejmě všechny příkazy a ovládání SourceModu pro mne není problém.
https://steamcommunity.com/id/lehyonliner
Lehycsgo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Trsakjemrdkaaa » 03 říj 2019, 18:09

Onanujem pri pomyslení na Trsáka.
Trsakjemrdkaaa
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Gustik » 03 říj 2019, 23:28 VIP

Dohraj si aktivitu a pak mě kontaktuj na TS.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Nábory Adminů