[Z] Zadost o aka

Příspěvekod AwpOnly » 11 čer 2021, 13:00 VIP

Nick ve hře: sawo_on_30ping
steam
Věk: 17
Steam ID: STEAM_1:0:519404828
hlstats

Proč chci akademika: Chcel by som si prejst akademiou, vek sice splnujem, ale vela ludí si ma pamata ako problemoveho hraca a taktiez chcem dokazat, ze uz nerobim problemy. :(
Něco o mně: Som zo slovenska, studujem na strednej skole a spoznavam realny svet a rad spamujem forum.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: 2x Mute na 10 min, 1x mute na 2 dni pred polrokom za blbost a ban za fk - vsetky tieto bany lutujem a chcel by som si prejst aka, hoc aj s podmienkou... / Bany su z noveho banlistu, na bany zo stareho banlistu si nespomeniem. :evil:

btw. ak mi to zamietnete tak by som bol rad ak by ste napisali aj datum kedy si mozem poziadat. :evil:
AwpOnly
Spamer
Spamer

[Z] Zadost o aka

od Rumcajz » 11 čer 2021, 13:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zadost o aka

Příspěvekod Heppsak » 11 čer 2021, 16:55 VIP

Ahoj,
všichni moc dobře víme, jak jsi se choval. Nemyslím si, že by ses momentálně do akademie hodil. Do nedávna jsi měl dokonce v popisku tady na fóru provokaci vůči akademikům, která záhadně před přihláškou zmizela.

V hlstats máš stejně spoustu nadávek, takže bych tě do akademie nepustil.
Jestliže máš o ní opravdu takový zájem, tak si požádej za 2 měsíce a nechci u tebe vidět ani jednu malinkou chybičku. Pokud se ke mně dostane nějaká špatná reference o tobě, samozřejmě pravdivá, nepustím tě sem.

Zamítnuto
gotta make it outta here, make it out alive
Heppsak
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Zpět na Přihlášky