• Stránka 1 z 1
[Přijat] Žádost o akademická práva
Nick ve hře : GannicuS
Nick na forum : GannicuS
Odkaz na profil : <-- klikni na můj nick .
Věk : 19 let
Steam ID: STEAM_0:1:197856880
Sekce , kde bych chtěl být akademikem : War3ft 1
Odkaz na hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_4199/h ... layer=7378
Proč chci být akademikem ?
Ahoj takže proč , bych chtěl být akademikem .. No je to moje jediná cesta jak se stát adminem , jiná tu bohužel není .
Ačkoliv nemám nahráno 20 hodin na wareftu , protože mám nový steam tak pevně věřím , že mužu být i přesto velkou pomocí pro GS , na starém účtě mám nahráno přes 4,200h na csku viz zde : STEAM_0:1:62191387 , ale bohužel pro mně smůla , že tam mám VAC ban a nemohu si tak o akademika zažádat tam . Jindy , bych si těch 20 hodin nahrál za dva dni , ale bohužel moje práce mi to nedovoluje , ačkoliv se snažím splnit alespon trošku té aktivity i během všedních dnů .
Každopádně věřím , že každý problémový hráč se může změnit a poučit se ze svých chyb a začít hrát poctivě a napomáhat ostatním hráčům dělat totéž . No , každopádně chci být přínosem pro server a chci , aby i ostatní hráli tak jak se patří " slušně a bez cheatů "
Prohřešky / bany : Na starém steamu VAC ban , zde na novém steamu žádný ban .
Byl jsem už akademik ? : Nikoliv , nikdy jsem akademik nebyl .
Tím to ti děkuji za dočtení mé žádosti . PS : Když bych si ty hodiny musel nahrát tak není problém o víkendu si k tomu sednu a hold to doženu
.
Nick na forum : GannicuS
Odkaz na profil : <-- klikni na můj nick .
Věk : 19 let
Steam ID: STEAM_0:1:197856880
Sekce , kde bych chtěl být akademikem : War3ft 1
Odkaz na hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_4199/h ... layer=7378
Proč chci být akademikem ?
Ahoj takže proč , bych chtěl být akademikem .. No je to moje jediná cesta jak se stát adminem , jiná tu bohužel není .
Ačkoliv nemám nahráno 20 hodin na wareftu , protože mám nový steam tak pevně věřím , že mužu být i přesto velkou pomocí pro GS , na starém účtě mám nahráno přes 4,200h na csku viz zde : STEAM_0:1:62191387 , ale bohužel pro mně smůla , že tam mám VAC ban a nemohu si tak o akademika zažádat tam . Jindy , bych si těch 20 hodin nahrál za dva dni , ale bohužel moje práce mi to nedovoluje , ačkoliv se snažím splnit alespon trošku té aktivity i během všedních dnů .
Každopádně věřím , že každý problémový hráč se může změnit a poučit se ze svých chyb a začít hrát poctivě a napomáhat ostatním hráčům dělat totéž . No , každopádně chci být přínosem pro server a chci , aby i ostatní hráli tak jak se patří " slušně a bez cheatů "
Prohřešky / bany : Na starém steamu VAC ban , zde na novém steamu žádný ban .
Byl jsem už akademik ? : Nikoliv , nikdy jsem akademik nebyl .
Tím to ti děkuji za dočtení mé žádosti . PS : Když bych si ty hodiny musel nahrát tak není problém o víkendu si k tomu sednu a hold to doženu

-
GannicuS - Kolemjdoucí
[Přijat] Žádost o akademická práva
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o akademická práva
V chatu jsem nic zásadního, co by mi vadilo, nenašel, takže ti dávám vyjímku ohledně aktivity, kterou stejně dohraješ.
Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.
Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.
- Co má akademik dělat zjistíš ZDE
- Zde si přečti pravidla akademie ZDE
- Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
- Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
- Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1