Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto]Žádost o Akademické práva / BB1

Příspěvekod CapsGlock » 15 čer 2017, 21:40 VIP

Ahoj tím to bych si chtěl požádat o Akademické práva (admin-akademika) na ZM/BB

Nick ve hře: DeSade

Nick na fóru: CapsGlock

Odkaz na profil: capsglock-u45759.html

Věk: 18

Steam ID: STEAM_0:1:88910278

Sekce, kde chcete akademika: BaseBuilder/Zombie

Odkaz na váš Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... layer=8477

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Bany žádné byl sem necelých půl roku admin a pak jsem udělal osudovou chybu za což mne vedení zrušilo ale týkalo se to jen serveru GSCW (admin gether)

Něco málo o mě: Jsem normální kluk co rád hraje CS a štvou ho lidi co porušují pravidla a nikdo jim vtom nebraní děje se to občas na určitých serverech a i když je tam admin tak se nic nestane a admin se odpojí aby to nemusel řešit a řekl bych že od toho admini nejsou jsou od toho aby toto řešili a proto bych chtěl ukázat že sem měl jen chvilkový zkrat... A že pořád na adminování mám...

Hrávám na – Skoro All ZM, Cod1, CodMW1, F1, GG1, Fun, Knife1, JB1, JB2,Trouble in Town 1

Byl jsem už CS 1.6 Admin zde na GS?: Ano adminem už jsem byl, snažil jsem se výkonně řešit problémy na serverech vše jsem řešil v klidu a s chladnou hlavou...
Byl jsem zrušen z důvodu jedné chyby, kterou jsem udělal je to tak že kamarád se mě ptal že používá program a jestli ho může používat poslal mi ho a já ho chtěl o zkoušet jenom že jsem zjistil že na serverech nejde a že tam jde jen antibhop tak sem mu řekl že nemel by to používat ale že bhop ne banujeme potom jsem šel na admin gether kde zničeho nic to fungovalo zkusil sem ho na 2 mapách a hned na druhé mapě mě CHH odhalilo já sám sem přišel nato že je to nějaký druh ESP tak sem to smazal z PC a kamarádovy sem řekl ať to nepoužívá...
pak zamnou přišlo vedení a ja ze strachu sem popřel to že sem něco použil tak jsem byl zrušen s tím že za 2-3 měsice si mohu požádat znovu byl jsem zrušen myslím někdy 12.2.2017 vím že když něco testuji bez ohlášení a domluvy jde to na moje triko moc mne to mrzí a chyby mi GS admini a tak jdu znovu příkladem bez banů, nadávek a tak podobně chybý te mi A-teame

Moc bych rád zase pomáhal na Gamesites.cz znám pravidla skoro všech serverů na 110% a tím jak mě zrušili jsem si uvědomil že takovíto lidé na server nepatří proto bych chtěl pomoci v ochraně vašeho portálu

Děkuji za pochopení a vyjádření po případně nějaké doporučení...

Jen chci dodat že na steamu mam nahráno okolo 1300 hodin a z toho 1200 jen na Gamesites.cz
CapsGlock
Sponzor
Sponzor

[Zamítnuto]Žádost o Akademické práva / BB1

od Rumcajz » 15 čer 2017, 21:40

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o Akademické práva / BB1

Příspěvekod GrooS » 15 čer 2017, 21:48 VIP