[Zamítnuto] Žádost o akademické práva na Jailbreak servery.

Příspěvekod Sm4iL » 30 srp 2015, 02:34

Chtěl bych požádat o akademické práva na Jailbreak servery.

Můj nick ve hře: Sm4iL

Můj nick na fórum: Sm4iL

Odkaz na můj profil na fórum: ucp.php

Věk: 15 let.

Steam nick: Sm4iL ( přihlašovací jméno: 5M41L)

Moje steam id: STEAM_0:0:91315591

Hlstats z dané sekce: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=2255

Nějaké bany či prohřešky: No.. :D pár banů se tam najde. Dřív jsem byl "docela" problémový hráč, ale rozhodl jsem se změnit po té, co mi Roxtedy na steamu napsal něco velice motivačního. Na jiných serverech než od Gamesites nehraji :-). Hacky jsem nikdy nikde nepoužíval.

Něco hodně o mě :geek: : Ahoj, jmenuji se Pavel a většinu svého života prosměji, dle mého názoru a názoru kamarádu je se mnou sranda. Teď nastupuji na střední školu v Kutné Hoře - obor Mechanik - elektronik.Naprosto nesnáším naladové lidi, možná proto se s někým nepohodnu. Jsem velice pohodový člověk, když mě něco trápí, neřešim to tak vážně... Ve volném čase hraju na Jailbreak serverech :D, chodím často ven čutnout si tam fotbálek, moc rád jezdím na kole a rád chodím :shock:. Skušenost AMX mod menu vim jedině z Youtube návodů :D. VIP mám akorát na Jailbreak 1, kde hraji z velice často!

Proč bych zrovna já měl dostat akademika ? :) : Dělám rád pořádek..( na serveru ), když si mě admin potvrdí na steamu, asi často ode mě slyšel kde je jaký problém. Hraji hodně po večerech, což je třeba ve 3 ráno, a z mích skušenosti, co jsem zpozoroval, příjde v tuto dobu 1 admin během 5 hodin, a bude tam třeba jen 2 minuty, takže lidé si klidně dělají nepořádek, pak se 2 minuty chovají v pohodě, a pak to zase začíná... Nevím co víc k tomu říct.

Doufám že jsem neztrácel váš drahocenný čas, protože jsem se docela rozepsal :D, děkuji předem za odpověď, ať je jakákoliv :D.
Sm4iL
Zkušený
Zkušený

[Zamítnuto] Žádost o akademické práva na Jailbreak servery.

od Rumcajz » 30 srp 2015, 02:34

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o akademické práva na Jailbreak servery.

Příspěvekod Tommy58 » 01 zář 2015, 13:30 VIP

Hráče s Vac Banem nebereme.
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Přihlášky