[Zamítnuto] Žádost o Akademii/Hajdn

Příspěvekod HiddenIdentityy » 10 dub 2016, 10:48

Nick ve hře? Hajdn (Občas Chloe)

Nick na fóru? HiddenIdentityy

Odkaz na profil? hiddenidentityy-u45134.html

Věk? 18

Steam ID? STEAM_0:1:56480905 0 00:21 18 0

Sekce, kde chci akademika? Jailbreak

Odkaz na můj HLstats? http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=30420

Proč chci akademika? Chci aby byl na serveru pořádek i v nepřítomnosti Adminu. Lidé co pobíhají na serveru a úmyslně či neúmyslně kazí hru ostatním je třeba potrestat. Už několikrát jsem žádal o práva na JB ale byl jsem pokaždé zamítnut a chci si udělat akademii, ať vidí HLSA že mám snahu o to abych pomáhal na tom serveru.

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Momentálně mám čisté konto ale...
VAC BAN - Na mém steamu mám VAC. Jak už jsem to psal Diazovi hrál jsem CSKO vše bylo OK. Pak jsem na to ale neměl moc času a dal jsem si pauzu s hraním jako takovým. Takže celý steam byl off. Ponějaké době jsem se přihlásil a bylo tam kolem 100 dní od dostání VACU. Já jsem to nějak neřešil, protože jsem tam byl stejně zas jen na otočku, ale teď když jsem se vrátil z5 k Jailbreaku a chci zde zase působit jako minule...

Má Minulost...... Má minulost je dost složitá.. Ještě před tím Vac Banem jsem zde působil jako "Adminka"... Lhal jsem o svém věku a pohlaví abych dostal práva.. (Ty sem nakonec dostal.) Byl jsem Adminem v Aim Sekci. Vše proběhlo v pořádku, testy jsem udělal a tím pádem jsem byl na Serveru admin. Adminem jsem byl nějakou dobu a nikdo si na mě nestěžoval ani žadné připomínky na mě nebyly. Všechno i přes to že jsem neměl požadovaný věk bylo v pořádku. Poté jsem se dokonce stal i CS Supportem u Prabze. Takže jsem už byl dokonce i support.. No Nakonec mě zrušili kvůli neaktivitě.. Po odehrání hokejového zápasu (který hraji doteď) jsem měl menší nehodu a byl jsem hospitalizován v tamější nemocnici. Tam jsem neměl přístup k WI-FI či nějakém počítači, abych se omluvil že zde teď nebudu a tak jsem byl smazán jak jsem se vrátil domů. Kdyby se mi nestalo tohle stím hokejem a tak špatně to nedopadlo tak bych měl možná práva doteď. No každopádně jsem zde abych se vrátil jako admin na servery a chci aby vedení vidělo že mám snahu o to se vrátit a získat práva. Doufám že akademie bude můj první krok do mého návratu a že mi umožníte tohle všechno..

Díky.. Tohle bude ode mně všechno.. Jsem rád že jste si přečetli můj příběh a budu čekat na nějaké vyhodnocení. Přeji pěkný zbytek dne.
Hi Everyone, Im Olaf and i like warm hugs <333
HiddenIdentityy
Pokročilý
Pokročilý

[Zamítnuto] Žádost o Akademii/Hajdn

od Rumcajz » 10 dub 2016, 10:48

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o Akademii/Hajdn

Příspěvekod Tommy58 » 10 dub 2016, 17:35 VIP

Já ti to opakovat nebudu. Ať už je oprávněný, nebo neoprávněný, s Vacem tě do akademie nevezmu.

Lock
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Přihlášky