[Zrušen] Žádost o akademii (Jailbreak)

Příspěvekod Voobys » 27 zář 2016, 16:27

Ahoj, tímto Vás vítám u mé žádosti o akademii, tak snad se nebudete nudit:)

Nick ve hře: Voobys<3

Nick na fóru: Voobys

Odkaz na profil: voobys-u1380.html

Věk: 17 let

SteamID: STEAM_0:1:49402688

Sekce, kde chci akademii: JailBreak

Odkaz na můj HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... er=1179395

Proč chci akademii: Chtěl bych se podílet na chodu jailbreaku, vadí mi, když se připojím na nějaký jailbreak a není tam žádný admin a u CT jsou hráči, kteří moc neumí pravidla a dávají tam FK. A chtěl bych se jednoho dne připojit k admin partě, a tak pomáhat ještě více. Dále bych chtěl napravit svoje chyby, co jsem učinil při mém bývalém postu akademika.

Moje prohřešky: Ano, dříve jsem měl hodně banů, ale tak začínal jsem. Tu hru jsem ještě tolik nechápal a navíc, bylo mi asi 12-14 let, takže jsem byl ještě hloupý a nevyspělí. Navíc, po zrušení mého akademického postu jsem byl trošku naštvaný,tak jsem psal do chatu různé hlouposti, čehož lituji a nebude se to opakovat. Ale teď se už snažím být v pohodě, nenadávat, což se mi zatím daří, ale asi 3 týdny zpátky jsem dostal ban na 10 minut, protože tam byl jeden člověk, který zveřejnil můj facebook, tak jsem se rozčílil, ale jak jsem psal, snažím se chovat dobře a neznemožňovat mé spoluhráče.

Byl jsem už CS 1.6 akademik nebo GS?: Ano, byl jsem akademik o prázdninách. Měl jsem už nasbíráno 115 bodů a zrušili mě kvůli mé hlouposti, že jsem nenahlašoval mého kamaráda. Poučil jsem se, protože jsem 2 měsíce makal na nahlašování hráčů a pak mě zrušili, takže už se to nebude víckrát opakovat.

Děkuji, že jste dočetli mou žádost až sem, doufám, že se Vám líbila. :)
Voobys
Zkušený
Zkušený

[Zrušen] Žádost o akademii (Jailbreak)

od Rumcajz » 27 zář 2016, 16:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o akademii (Jailbreak)

Příspěvekod Tommy58 » 28 zář 2016, 10:07 VIP