• Stránka 1 z 1
[Přijat] žádost o akademii
1. Nick ve hře: *awESOme*;En!GmA?^
2. Nick na fóru: AnonymfouS
3. Odkaz na profil: ucp.php
4. Věk: 14
5. Steam ID: 0:0:149631767
6. Sekce: Knife
7. Odkaz na HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... yer=334584
8. Proč chci akademika: Knife patři mezi me nejoblibenějši servery, rád bych se stal i adminem protože tam občas potkam lidi co nedodržují pravidla např: nadávky, ruzné cheaty/hacky, a pak i ty zbytečne což jsou vlaky/bloky. Chtěl bych se připojit k akademik týmu a admin týmu
9. Moje prohřešky na GS nebo jinde: pár banu za vlak a za blok, hadka s adminem takže ban za "keci" "keci" a jeden pernamentní ban na nonsteamu za SpeedHack na Zombie Blood2, svého činu lituji a poučil jsem se je to přibližně rok zpatky od ty doby žádné problemy s cheaty a hacky jsem neměl
.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Děkuji za váš čas
2. Nick na fóru: AnonymfouS
3. Odkaz na profil: ucp.php
4. Věk: 14
5. Steam ID: 0:0:149631767
6. Sekce: Knife
7. Odkaz na HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... yer=334584
8. Proč chci akademika: Knife patři mezi me nejoblibenějši servery, rád bych se stal i adminem protože tam občas potkam lidi co nedodržují pravidla např: nadávky, ruzné cheaty/hacky, a pak i ty zbytečne což jsou vlaky/bloky. Chtěl bych se připojit k akademik týmu a admin týmu

9. Moje prohřešky na GS nebo jinde: pár banu za vlak a za blok, hadka s adminem takže ban za "keci" "keci" a jeden pernamentní ban na nonsteamu za SpeedHack na Zombie Blood2, svého činu lituji a poučil jsem se je to přibližně rok zpatky od ty doby žádné problemy s cheaty a hacky jsem neměl

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Děkuji za váš čas

neprichádzam sa klaňat, prichádzam víťaziť
-
AnonymfouS - Amatér
[Přijat] žádost o akademii
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žádost o akademii
Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.
- Co má akademik dělat zjistíš ZDE
- Zde si přečti pravidla akademie ZDE
- Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
- Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
- Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1