[Přijat] Žádost o akademika #3

Příspěvekod Vilemcze » 10 srp 2017, 20:57

Nick ve hře: SpacerHD
Nick na fóru: Vilemcze
Odkaz na steam profil: http://steamcommunity.com/id/vilda122/
Věk: 14 let
Steam ID: STEAM_0:0:185727590
Odkaz na Váš hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=2609
Sekce na kterou chci akademika: Jailbreak

Proč chci akademika: Občas si vzpomenu na moje začátky jak jsem vůbec neuměl pravidla a hráči mě nadávaly že “vypadni od CT když to neumíš“ ale po pár hodinách hraní jsem to vše pochopil a dnes když přídu na server a je tam někdo kdo tu hru kazí chtěl bych zakročit, ale nemůžu jelikož na serveru nemám žádné postavení tam nemůžu dát žádné upozornění.

Něco o mně: Ahoj jmenuji se Vilém a bydlím v jihomoravském kraji. Rád hraji počítačové hry (hlavně CS GO protořže mě moc nebaví kompetitivní mod tak hraji pořád komunitní servery kde nejčastěji hraji jailbreak.), rád sportuji, jezdím na kole a věnuji se hudbě.

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Párkrát move od CT kvůli vlastní chybě ale je to už delší doba a ban jsem nedostal žádný

Děkuji za přečtení mojí žádosti :)
Vilemcze
Amatér
Amatér

[Přijat] Žádost o akademika #3

od Rumcajz » 10 srp 2017, 20:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o akademika #3

Příspěvekod BrooKlyGS » 13 srp 2017, 00:21 VIP

Na tom spamu jsi trochu zapracoval, ale pořád to není žádná nádhera. Pochopení pro spam o mikrofon v jisté míře mám, ale nějaký "FK" "FK" "FK", což tam rádi spamujete, to fakt nemám rád. Když ti Simon nechce dát mikrofon, přehlíží chat, tak ok, občas se jinak nedá, ale dělat to už taky nebudeš. Pokud ti ale CT dá FK, tak se ho máš zeptat na důvod killu, nebo mu vysvětlit, proč si myslíš, že jsi ten FK dostal. Třeba si zažádat o mikrofon a nějak si zařídit zasloužený VD. Tím, že budeš spamovat "FK", si vůbec nepomůžeš, nikoho to nezajímá a nechci to už nikdy vidět.

Další věc, kvůli které se chytám za hlavu, je tahle otázka:
2017-08-10 19:32:10 (Team) Patas když byl někdo VDčko a skončí mu můžeš ho oslovovat pitíčko nebo limonádko protože je oranžovej ??. [CZ/SK] Gamesites.cz ^JailBreak #7 jb_renegade_v5

Dejme tomu, že v 19:32 je už pozdě večer a tolik si nepřemýšlel. Každopádně jako člověk, co chce v budoucnosti práva, musíš mít nějaké to logické myšlení a nad hrou uvažovat úplně normálně. Pak ti třeba dojde, že oslovovat VD "pitíčko" nebo "limonádko", je absolutní kravina :lol:.

Budiž ti velkým plus ta tvoje aktivita. Nahrát 11 hodin za den na serveru je fakt extrém. Doporučil bych ti za ten den i spát, jíst, nebo se třeba věnovat sociálnímu životu, protože tohle není úplně dobré :). No.. aktivní lidé se tu vždy hodí, takže tohle ti za zlé nikdo zde mít nebude, takže co píšu je jen taková přátelská rada.

Nehledě na to vše nahoře, akademie je průprava na práva, na které momentálně nemáš, takže je pro tebe vede cesta jen tudy. Šanci dostaneš, ale s podmínkou, že se napravíš všechny výše vypsané chyby co děláš.

Přijat. Pročti si důkladně celou administraci. Pokud budeš mít nějaké otázky, kontaktuj mě v PM.

Zamykám.
Obrázek
Obrázek ex CS:GO Hlavní Admin, CS:GO CheatHunter, Správce akademie
Obrázek http://steamcommunity.com/id/Brooklyy/
BrooKlyGS
Spamer
Spamer

Zpět na Přihlášky