[Zamítnuto] Žádost o Akademika / CapsGlock / Jailbreak

Příspěvekod CapsGlock » 25 pro 2017, 22:53 VIP

Nick ve hře: GS.cz # CapsGlock
Nick na foru: CapsGlock
Odkaz na steam profil: GSCapsGlock
Věk: 18 let
SID: v hl.stats STEAM_0:1:88910278, v konzoli STEAM_1:1:88910278
Odkaz na Váš Hlstats: Hl. Stats
Proč chci akademika:
1. Eliminace hríšníků
2. Případné získání administrátorský práv
3. Komunita lidí
4. záliba v CS:GO¨
Něco o mně: Jmenuji se Denis, bydlím v Příbrami jsem nekonfliktní člověk a jsem vášnivý hráč CS 1.6 a v poslední době nejvíce hraji CS:GO a LOL. Chodím na střední průmyslovou školu obor pozemní stavitelství a architektura…

Proč právě já: Jsem schopný člověk, měl sem práva cca před ¾ rokem na CS 1.6 a byl sem vždy každý měsíc top3 nejaktivnější. Na serveru rád pomáhám nezkušeným lidem, ohledně pravidel i když více se vyznám v CS 1.6 na CS 1.6 sem uměl pravidla od všech serverů a rád bych se začlenil na CS:GO a pomohl vám hlídat servery za svůj život na CS 1.6 a CS:GO i s NS CS 1.6 mám nahráno okolo 9000 hodin od devíti let a z toho 2000 hodin na JB převážně na CS 1.6…

Moje prohřešký na GS či jinde: jediný ban a to na CS:GO za nizkou karmu na TTT zduvodu že do mě furt stříleli inocenti a když domě začali střílet tak sem je zabil v domnění že jsou to Traitoři

Jen sem měl takový malý vroubek na CS 1.6 a Admin-gatheru a poslední dobou mne hodně začalo bavit GO ohledně problému na CS 1.6 řeknu více na TS

Zkušenosti s CS:GO: Ve hře mám nahráno 24 hodin na CS:GO JB a na 1.6 mam na všech serverech nahráno přes steam 1500, mám velké zkušenosti z CS 1.6 a myslím si že CS:GO se liší jen minimálně neříkám že umím pravidla na 110%, ale pravidla v celku ovládám a rád bych vám pomohl s hlídání serverů
Každý někdy udělá chybu důležité je to nevzdat - NEVER BACK DOWN

Hlavní tajemník BaseBuilder a ALL Zombie Serverů a COD#MW Serverů

Sponzor herního portálu Gamesites.cz
CapsGlock
Sponzor
Sponzor

[Zamítnuto] Žádost o Akademika / CapsGlock / Jailbreak

od Rumcajz » 25 pro 2017, 22:53

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o Akademika / CapsGlock / Jailbreak

Příspěvekod Gustik » 27 pro 2017, 03:49 VIP

Zajímalo by mě, proč ses dal na CS:GO JB? Ještě před měsícem a něco sis žádal zběsile na 1.6 a pak hned na jiném portále, kde to taky nevyšlo. Očividně se chceš co nejrychleji dostat k právům a zkoušíš to všude, kde to jde... :roll:

Očividně nemáš opět dostatek času, když nikoho stejně nenahlašuješ a tím nesplňuješ podmínky pro přijetí do akademie...

Nechávám ti tu prostor na odpověď.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Re: [Čeká se] Žádost o Akademika / CapsGlock / Jailbreak

Příspěvekod CapsGlock » 27 pro 2017, 08:30 VIP

Ahoj Gustiku ano kdyz jsem hral 1.6 chtel sem byt i uzitecny a pomahat na serveru a mit prava pak kvuli skole jsem nestihal zkusil sem se divat i pojinych portlech jelikoz neustale dobirani na serveru na kterem sem hral me štvalo ctel jsem pomahat ale nemel skoro vubec cas chvili pred vanoci sem hodne zacal hrat LOL a CS:GO vzdy sem dal odpo 2hry lolka a pak sem sel hrat CS kdyz ale mi to moc neslo sel jsem na jb 1 na komunitni server tam si mne nikdo nedobiral a neprovokoval a to jsemi libylo a rikal jsem si proc nezkusit pomahat na GO zkusil jsem jednou nahlasit ale nestihl sem screen sid hrac mi utekl tak se si rekl ze to zkusim

A na serveru furt nekomu radim nebo ho opravuji kdyz dava blbe prikazi nebo kdyz nekomu blbnul mik obcas sm se ptal adminu jestli sem to vysvetlil dobre a zatim vzdy ano navic go ma odost lepsi grafiku nez 1.6 pro to je tam hra zazivnejsi

CapsGlock
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod CapsGlock » 27 pro 2017, 08:55 VIP

Tak mne zamitni ja se nechci doprosovat oto abych vam na portalu mohl pomahat na 1.6 sem byl pul roku admin pravidla jsem umel dokonale na vsech serverech a ohledne modu BB na 1.6 sem se mohl rovnat i Destovi byl to jeden z te spicky nejlepsich a to ze chybeli CHH a ja se jim chtel stat ok ze jsem se ucin na gscv jak na 110% poznat cheaty priznavam zesem pak sel na admin gether byla to blbost zapomel sem to vypnout tak sem dal jednu hru stim a hned mne vychitali a zrusili vim ze to byla chyba ale tu tu normalni hrac nedostane 2 sanci zajimavi ze pulka lidi co nadavaj a kolikrat i cheatovali a urazej hrace byli nahozeni i bez zadosti od vedeni treba konkretne bzuk adminem vydrzel max tyden kolikrat sem ho kickoval ze serveru ze se neumi chovat a kdyz sem sel za roxtedym jeste kdyz byl hlsa tak mi rekl ze bzuk neni v jeho kompetenci a ze mam jit za vedenim ale to sem nesel nechtel sem je nastvat myslel jsem ze toto je normalni portal a ne ze tu visi admini fungujou jen se svimi kamarady a nikoho jinyho nepustej ani mu nedaji 2 sanci myslel se ze ste pestyzni portal...

CapsGlock
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod CapsGlock » 27 pro 2017, 18:10 VIP

chtěl sem se jen rozvíjet nic víc a chápu a přijímám váš názor

Zamítni tu to žádost na mou vlastní žádost...

CapsGlock
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Gustik » 27 pro 2017, 23:00 VIP

Vidíš, přesně o tom mluvím. Děláš ukvapené závěry.

Žádost bych ti stejně zamítl, protože nesplňuješ podmínky pro přijetí! Jen jsem chtěl slyšet tvůj názor na věc.

Zamítnuto.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Přihlášky