[Přijat] Žádost o akademika | F3N0M3N | Furien sekce

Příspěvekod F3N0M3N » 22 črc 2017, 20:48 VIP

Nick ve hře: F3N0M3N

Nick na fóru: F3N0M3N

Odkaz na profil: https://www.gamesites.cz/forum/f3n0m3n-u12624.html

Věk: 18 (25.4.1999)

Steam ID: STEAM_0:1:196328383

Sekce, kde chcete akademika: Furien

Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/hlstats.php?mode=playerinfo&player=289309

Proč chci akademika:
Je to velmi jednoduché, již dříve jsem působil na gamesites jako akademik a potom i rok/dva jako admin, věřím, že poměrně efektivní admin :mrgreen: (ale k tomuto se blíž vyjádřím níž). Nyní asi po 2 letech možná už i více od toho, co jsem s administrátorskou prací skončil resp. byl zbaven funkce bych se rád vrátil opět do A-teamu. Po soukromé konverzaci s GrooSem (HLSA Furienu) mi bylo doporučeno, abych opět prošel akademií, protože tak budu mít největší šanci na to být opět zařazen mezi A-team, takže být součástí A-teamu je můj hlavní cíl. Věřím, že bych byl opět velkým přínosem pro server, protože jsem jeden z mála, co je schopný si večer stáhnout 4 dema z HLTV a vyčasovat cheatera, protože mám na cheaty docela očko a hráči mě dřív měli jako velmi oblíbeného admina, na kterého se v případě problémů otočili, pokud to teda nebyli hráči, kteří ode mě bany dostávali. Takových mikro důvodů bych tu mohl jmenovat spoustu, ale věřím, že tohle bude stačit. Na závěr bych jen dodal, že mým větším cílem je tu pak případně opět trochu začít "stavět kariéru". Dřív jsem na to byl příliš mladý a věnoval jsem se hodně YouTube. Rád bych se tedy vypracoval někdy v budoucnu i na vyšší post a nebo třeba organizoval nějaký turnaj.

Moje prohřešky na GS nebo jinde:
Žádné malé bany. Bohužel jsem dostal VAC ban na starém steam účtu (tady již zmiňuju svůj nový, na kterém hraji a na kterém budu působit (taktéž mi to takhle doporučil GrooS, že je to pro mě cesta, tak doufám, že se zadaří). Tento VAC nebyl způsobený přímo cheaty, ale i přes to mou vlastní blbostí. Tou dobou jsem hrál hodně CS:GO, kde jsem objevil svou vášeň v získávání a tradování skinů. Snažil jsem se jich mít, co nejvíc. Jednou jsme zavítal na nějakou stránku 3. osoby nebo jak se tomu přesně říká, pod domněnkou, že budu moci nějak efektivně získávat skiny (znáte to působila jako typická stránka se sázením skinů apod.) a byla možnost tam i nějak získat skiny zdarma (levné), chtěli za to like na facebook apod. a skutečně jsem nějaké menší za pár centů získal od jejich trade bota. Ovšem byla tam i možnost získat skin za to, že si stáhnu nějaký jejich prohlížeč, který skutečně fungoval, měl v sobě zabudované takové ty rozšíření na počítání hodnoty inventáře apod., ale naneštěstí i nějaký vir, který mi dle vyjádření podpory přepisoval soubory v CS:GO, a tak ho jejich Anti-Cheat detekoval. Bohužel neměli absolutně zájem nějak dál spolupracovat, protože říkali, že jsem neměl využívat stránek 3. osoby, které jim jakoby neppatří/není partnerská nebo něco v tomto smyslu a jejich systém chyby nedělá, takže můžu klidně i lhát a souborym ohl měnit nějaký cheat... (s tímto souviselo bohužel i mé zrušení jako admina už asi 2 roky zpět).
Aby toho nebylo málo obdržel jsem permanentní ban na HNS za údajný strafe emulátor, kde mi byla dokázaná vina. Ano admini se téměř nepletli. Používal jsem zakázaných "praktik", ovšem ne emulátoru - cheatů. Jednalo se "pouze" o můj vlastní script, který jsem využíval společně s nastavením mé myši BloodyV7 (měl jsem tehdy zakoupené ty "corečka", které s ní dělali neskutečné věci), ale pro HNS i přes to nic moc zásadního, i když přece jen lehce ano... K tomu jsem měl také ten script, který mi při skoku a strafování mimo jiné zvyšoval fps i přes systém, který se snaží držet fpska na 100 na tomto serveru a pravděpodobně to udělalo tenhle dojem. Bohužel je to už celý rok a 3 měsíce zpět, takže nemáte možnost vidět demo, ale minimálně mou zamítnutou UB žádost, kde jsem zmiňoval pouze zneužití chyby s FPS, za co se teď velmi omlouvám. A plně doufám, že by mi ban bylo možné odpustit společně s VACem, přece jen jindy nepochybil s porušováním pravidel a to za pěkně dlouhou dobu a pro gamesites jsem dělal vždy jen to nejlepší a přivedl zde i spoustu hráčů díky mému YouTube kanálu, který je už teda převážně neaktivní a spoustu videí jsme odstranil. Také jsem zde působil několik měsíců možná i rok jako CSGO Mapper, jehož funkce mi byla odebraná právě s tímto permanentním banem na HNS (a nejen že jsem byl mapper, ale zároveň jsem točil a psal i spoustu tutoriálů pro tvorbu map, které jsem bohužel teda musel také smazat společně s některými videii z hlavního herního kanálu ByF3N0M3N..). No a nyní jsem teda i přes to opět připravený dělat jen maximum toho nejlepšího pro Gamesites a Furien servery, pokud tu možnost dostanu.

Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?:
Ano, jak jsem již psal, v nějakých mých 15 letech cca. jsem si prošel akademií, kam jsem se přihlásil ještě tuším pod vedením hráčky Nevinna, pokud se nepletu. Následně jsem i působil cca 2 roky jako admin a nyní bych na to opět rád navázal.

Díky moc za přečtení a případné vyřízení žádosti. Omlouvám se, pokud někde občas nějak divně přeskočím nebo je něco zbrkle napsaného, ale po zpětném přečtení a opravení, to vypadá docela v pořádku, tak snad to tak bude i ve vašich očích. Bohužel jsem řešil ještě něco důležitého mimo hry, když se mi ozvala blízká osoba při psaní žádosti...
Zároveň vím, že je zakázané se sem nějak dál vyjadřovat nebo tak něco, každopádně na cokoliv rád odpovím, pokud bude třeba nebo doplním nějaké info, avšak věřím, že jsem důležité stručně vystihl.

F3N0M3N
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

[Přijat] Žádost o akademika | F3N0M3N | Furien sekce

od Rumcajz » 22 črc 2017, 20:48

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o akademika | F3N0M3N | Furien sekce

Příspěvekod Tommy58 » 25 črc 2017, 08:48 VIP

Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.

• Co má akademik dělat zjistíš ZDE
  • Zde si přečti pravidla akademie ZDE
  • Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
  • Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
  • Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Přihlášky