• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost o akademika Hns AutoBhop Block
Nick ve hře: Magrimek
Nick na forumu: Flushicek
Odkaz na profil:[url]flushicek-u47935.html[/url]
Věk:16
Steam ID: STEAM_0:0:164820570
Sekce kde chci akademika : Hns AutoBhop Block
Proč chci akademika: Chci ho pro to , abych sem se potom mohl stát adminem. Na Hns hraju už asi 1 rok . Chci to zkusit dotáhnout až na admina .
Moje prohřešky GS a nebo jinde :V minulosti ( asi před dvěma lety ) jsem měl 1 PM , za cheatovaní , ale už necheatuju , vím že asi k vůli tomu se na admina nedostanu , ale co , třeba se mi poštěstí
odkaz na HLstats :http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/hlstats.php?mode=playerinfo&player=746199
Nick na forumu: Flushicek
Odkaz na profil:[url]flushicek-u47935.html[/url]
Věk:16
Steam ID: STEAM_0:0:164820570
Sekce kde chci akademika : Hns AutoBhop Block
Proč chci akademika: Chci ho pro to , abych sem se potom mohl stát adminem. Na Hns hraju už asi 1 rok . Chci to zkusit dotáhnout až na admina .
Moje prohřešky GS a nebo jinde :V minulosti ( asi před dvěma lety ) jsem měl 1 PM , za cheatovaní , ale už necheatuju , vím že asi k vůli tomu se na admina nedostanu , ale co , třeba se mi poštěstí

odkaz na HLstats :http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/hlstats.php?mode=playerinfo&player=746199
-
Flushicek - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Žádost o akademika Hns AutoBhop Block
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o akademika Hns AutoBhop Block
Hráče s Vac banem nebereme.
Zamítnuto.
Jestli chceš něco dodat, máš na to čas 48 hodin, poté bude topic zamknut. V případě nadávek zamykám okamžitě. Když to budeš chtít locknout na vlastní žádost, taktéž to zamknu.
Zamítnuto.
Jestli chceš něco dodat, máš na to čas 48 hodin, poté bude topic zamknut. V případě nadávek zamykám okamžitě. Když to budeš chtít locknout na vlastní žádost, taktéž to zamknu.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
Tommy , tenhle steam sem koupil od kamaráda ... od vyšel ze školy a ted nevím kde je , bylo tam CS:GO a cs 1.6 ... já to koupil s tím úmyslem že budu hrát CS:GO a ten steam prodám , ale potom sem zapl hru a vidím udělen VAC ban ... a od té doby si chci koupit novej steam atd .
-
Flushicek - Kolemjdoucí
Vše bylo řečeno.

-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1