• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost o Akademika - HNS / Stivi
Ahoj Tommy a Brutarysy, a hráče co si čtou tuhle žádost,
mám zájem o akademika na mód jump (hns)
Nick ve hře: Ve hře se jmenuju Stivi, nebo CHORY KAPITAN NA CIERNOM KORABE
Nick na fóru: Stiviiii
Odkaz na profil: stiviiii-u49098.html
Věk: 16 let
Steam ID: STEAM_0:1:90452372
Sekce, kde chcete akademika: Jump
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... ayer=29400
Proč chci akademika: Chci se stát Akademikem proto, abych se mohl stát Adminem, nemám splněné všechny podmínky a Akademik je taková pro mě nová i cesta. Dále abych mohl udržovat na Serveru pořádek a hlavně pomáhat hráčům, nováčkům. Chci i teda zkusit Akademika, co to obnáší a tak, a pak abych se dopracoval na Admina a udržoval ten pořádek na Jump sekci.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Mám ban tedy za demenci a za reklamu na konkurenčním portále, v tý době jsem byl teda blbý a mrzí mě to moc. Jinak unban jsem teda na tom portále dostal, a snad to nijak mojí cestu škodit nebude.
mám zájem o akademika na mód jump (hns)
Nick ve hře: Ve hře se jmenuju Stivi, nebo CHORY KAPITAN NA CIERNOM KORABE
Nick na fóru: Stiviiii
Odkaz na profil: stiviiii-u49098.html
Věk: 16 let
Steam ID: STEAM_0:1:90452372
Sekce, kde chcete akademika: Jump
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... ayer=29400
Proč chci akademika: Chci se stát Akademikem proto, abych se mohl stát Adminem, nemám splněné všechny podmínky a Akademik je taková pro mě nová i cesta. Dále abych mohl udržovat na Serveru pořádek a hlavně pomáhat hráčům, nováčkům. Chci i teda zkusit Akademika, co to obnáší a tak, a pak abych se dopracoval na Admina a udržoval ten pořádek na Jump sekci.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Mám ban tedy za demenci a za reklamu na konkurenčním portále, v tý době jsem byl teda blbý a mrzí mě to moc. Jinak unban jsem teda na tom portále dostal, a snad to nijak mojí cestu škodit nebude.
-
Stiviiii - Amatér
[Zamítnuto] Žádost o Akademika - HNS / Stivi
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o Akademika - HNS / Stivi
Xerry, dokud si to nepořešíš s Garlinem, tak ti akademika nedám - x3ryy-t112445.html
+ nevím, proč lžeš o věku.
Zamítám.
Jestli chceš něco dodat, máš na to čas 48 hodin, poté bude topic zamknut. V případě nadávek zamykám okamžitě. Když to budeš chtít locknout na vlastní žádost, taktéž to zamknu.
Zamítám.
Jestli chceš něco dodat, máš na to čas 48 hodin, poté bude topic zamknut. V případě nadávek zamykám okamžitě. Když to budeš chtít locknout na vlastní žádost, taktéž to zamknu.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
Tommy58 píše:Xerry, dokud si to nepořešíš s Garlinem, tak ti akademika nedám - x3ryy-t112445.html
Zamítám.
Čauko, já x3ryy nejsem

-
Stiviiii - Amatér
Nezajímá mě, jestli si on, nebo ne, máš tady problém. Tohle je nevýhoda kupování cizích steamů.

-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1