• Stránka 1 z 1
[Přijat] Žádost o akademika|Jailbreak
Nick ve hře: Hranicar/-
Nick na fóru: Flex
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 15
Steam ID: STEAM_0:0:47892251
Sekce: Jailbreak
Odkaz na HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=44345
Proč chci akademika: Jak jistě většina lidí ví, ne vždy jsou admini na serveru, když je potřeba, MFK se děje každou chvíli. Tak bych to vyřešil snadno a rychle, akademika chci hlavně proto, protože sem na serveru skoro každou chvíli. Každopádně jsem starý hráč a nic jsem ještě nedokázal a tohle by byl můj 1. krok. Hlavně taky proto, protože je tam bordel a koho baví hrát hru kde je demence větší než Eiffelova věž
.
Prohřešky: Ano, dostal jsem BAN za MFK, MFK jsem dal nevědomky a myslel jsem, že dělám správně, Maxipes mi to pak vysvětlil. Jinak ty jednoduché bany, za spam, když mi dřív ruply nervy, ale to je minulost.
Nick na fóru: Flex
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 15
Steam ID: STEAM_0:0:47892251
Sekce: Jailbreak
Odkaz na HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=44345
Proč chci akademika: Jak jistě většina lidí ví, ne vždy jsou admini na serveru, když je potřeba, MFK se děje každou chvíli. Tak bych to vyřešil snadno a rychle, akademika chci hlavně proto, protože sem na serveru skoro každou chvíli. Každopádně jsem starý hráč a nic jsem ještě nedokázal a tohle by byl můj 1. krok. Hlavně taky proto, protože je tam bordel a koho baví hrát hru kde je demence větší než Eiffelova věž

Prohřešky: Ano, dostal jsem BAN za MFK, MFK jsem dal nevědomky a myslel jsem, že dělám správně, Maxipes mi to pak vysvětlil. Jinak ty jednoduché bany, za spam, když mi dřív ruply nervy, ale to je minulost.
Flex
-
Flex - Zkušený
[Přijat] Žádost o akademika|Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o akademika|Jailbreak
Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.
- Co má akademik dělat zjistíš ZDE
- Zde si přečti pravidla akademie ZDE
- Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
- Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
- Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1