• Stránka 1 z 1
[Přijat]Žádost o akademika JB#2
Nick ve hře: EnemiCZ
Nick na fóru: EnemiCZE
Odkaz na steam profil: http://steamcommunity.com/id/EnemiCZ/
Věk: 17 let.
Steam ID: STEAM_0:0:65148236
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=32807
Proč chci akademika: Protože chci být admin, chtěl bych zlepšit komunitu GS a také pomoc komunitě a zbavit se různých MFKillerů a FreeKillerů a celkově zlepšit komunitu kolem JB.
Moje prohřešky na GS nebo jinde:
4x Jsem dal FK a neuvědomil jsem si to a nenahlásil jsem VD a nebo jsem zabil admina a ten mě ani nenechal vysvětli to proč jsem ho zabil.
Jednou jsem dal MFK, začínal jsem na serveru a neznal jsem moc pravidla a popletl jsem hru na simona a opět jsem si myslel že jsem nepochybil.
Jednou jsem nechtíc nadržoval.
Jednou jsem bugoval texturu (pozdě v noci) chtěl jsem udělat zajímavost pro hráče a bohužel se to jednomu nelíbilo tak mě nahlásil.
Jednou jsem zastavěl CT co mi kazili hru do bloku, bohužel jsem neměl demo abych dokázal pravdu, u toho jsem jim nadával. (Nevhodné chování + kazenie hry)
A jednou jsem nadával hráči protože mě rozzuřil.
Na jiných serverech nehraji.
Rád bych ale podotknul že po domluvě od SUika jsem se zlepšil a snažím se dávat pozor abych pravidla neporušoval a snažím se nahlašovat hráče co je porušují a kazí hru.
Niečo o sebe + ako som sa dostal na GS:
Jmenuji se Pavel a pocházím z města Jičín, jsem student střední školy (Průmyslová) mé zaměření je Elektrotechnika a počítačové systémy, takže se lehce vyznám v programování a psaní webu, ale více mě baví HW stránka PC takže skládání počítače a různé ladění a taktování. Krom toho že pracuji s PC tak mě strašně baví práce s elektřinou a proto opravuji rozbité Elektronické spotřebiče.
Mezi moje koníčky patří trávit čas s přáteli nebo hrát PC hry.
Ke GS jsem se dostal tak že už na 1.6 jsem hrával Deathmatch a jednou jsem se nějakou náhodo připojil na JB a celkem mě to chytlo pak jsem 1.6 přestal hrát a v květnu 2016 jsem si koupil CS:GO a po cca 50 hodinách hraní jsem si vzpomněl právě na 1.6 JB tak jsem začal hledat a našel jsem i CS:Go servery, to mě pohltilo ještě víc a od té doby hraji JB#2 skoro každý den.
Nick na fóru: EnemiCZE
Odkaz na steam profil: http://steamcommunity.com/id/EnemiCZ/
Věk: 17 let.
Steam ID: STEAM_0:0:65148236
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=32807
Proč chci akademika: Protože chci být admin, chtěl bych zlepšit komunitu GS a také pomoc komunitě a zbavit se různých MFKillerů a FreeKillerů a celkově zlepšit komunitu kolem JB.
Moje prohřešky na GS nebo jinde:
4x Jsem dal FK a neuvědomil jsem si to a nenahlásil jsem VD a nebo jsem zabil admina a ten mě ani nenechal vysvětli to proč jsem ho zabil.
Jednou jsem dal MFK, začínal jsem na serveru a neznal jsem moc pravidla a popletl jsem hru na simona a opět jsem si myslel že jsem nepochybil.
Jednou jsem nechtíc nadržoval.
Jednou jsem bugoval texturu (pozdě v noci) chtěl jsem udělat zajímavost pro hráče a bohužel se to jednomu nelíbilo tak mě nahlásil.
Jednou jsem zastavěl CT co mi kazili hru do bloku, bohužel jsem neměl demo abych dokázal pravdu, u toho jsem jim nadával. (Nevhodné chování + kazenie hry)
A jednou jsem nadával hráči protože mě rozzuřil.
Na jiných serverech nehraji.
Rád bych ale podotknul že po domluvě od SUika jsem se zlepšil a snažím se dávat pozor abych pravidla neporušoval a snažím se nahlašovat hráče co je porušují a kazí hru.
Niečo o sebe + ako som sa dostal na GS:
Jmenuji se Pavel a pocházím z města Jičín, jsem student střední školy (Průmyslová) mé zaměření je Elektrotechnika a počítačové systémy, takže se lehce vyznám v programování a psaní webu, ale více mě baví HW stránka PC takže skládání počítače a různé ladění a taktování. Krom toho že pracuji s PC tak mě strašně baví práce s elektřinou a proto opravuji rozbité Elektronické spotřebiče.
Mezi moje koníčky patří trávit čas s přáteli nebo hrát PC hry.
Ke GS jsem se dostal tak že už na 1.6 jsem hrával Deathmatch a jednou jsem se nějakou náhodo připojil na JB a celkem mě to chytlo pak jsem 1.6 přestal hrát a v květnu 2016 jsem si koupil CS:GO a po cca 50 hodinách hraní jsem si vzpomněl právě na 1.6 JB tak jsem začal hledat a našel jsem i CS:Go servery, to mě pohltilo ještě víc a od té doby hraji JB#2 skoro každý den.
-
EnemiCZE - Pokročilý
[Přijat]Žádost o akademika JB#2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o akademika JB#2
Ahoj, tímto okamžikem jsi přijat do akademie s přísnou podmínkou, to znamená, nějaké nahlášení na tebe, stížnost, budu ti projíždět každý den chat, uvidím tam nadávku, nebo nějaké narážky, spam. Tak okamžitě letíš minimálně na půl roku.
- Zde si přečti pravidla akademie ZDE
- Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
- Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
- Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
-
dominikkriz2323 - CS 1.6 Admin