[Přijat] Žadost o akademika | JB serv. |

Příspěvekod ruza54 » 04 čer 2016, 15:41

[url][/url]Nick ve hře: Ruza54

Nick na fóru: ruza54

Odkaz na profil: ruza54-u19312.html

Věk: 15 (7.10.2000)

Steam ID: STEAM_0:1:162712434

Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak

Odkaz na můj HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=989930

Proč chci akademika:
Proč chci akademika?? Na serveru JB hraju už dlouho , sleduji hráče jak hrají a radím v pravidlech a podobně .Občas tam přijde nějaký hráč co hackuje , nebo neumí pravidla ... Jednou jsem si řekl ,že tyhle hráče můžu potrestat jedině tak , že je budu dávat na forum do PP .Můžete vidět , že tam jsem všude :) . Bohužel těhle hráčů je už hodně a já už mám čím dál tím míň sil , abych tyto hříšníky nahlašoval dokola...Rozhodl jsem se ,že podám žádost na akademika , nasbíral bych body a "možná" v budoucnu se stal jedním z vás a banoval bych je přímo na serveru , a nebo v PP :)

Jsem srandovní společenský kluk . Mám zájmy : Dramatický kroužek , Ping Pong v garáži / ve škole , Hraní hry CS 1.6.

velmi aktivní a k dispozici jsem vždy jak na steamu tak ve hře , TS(TeamSpeek3)popřípadě skype .

V chování jsem se až ( neuvěřitelně ) zlepšil , pomáhám adminům , nahlašuju do PP , chat ( Sem tam něco napíšu vícekrát např . {MIKROFON} ,jelikož jsou občas u CT malé děti co neumí číst. )

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Ted nedávné =
1) MFK (neúmyslný) ( Byl jsem simon a (T) hráči byly v boxu na zadní stěně v tom okamžiku se objevil T hráč u CT tlačítek patřících k boxu zmáčknul tlačítka ( zavrit box a ještě tlačítkem zabil pár hráčů ) , když jsem pokračoval v simonování chtěl jsem otevřit dveře od boxu , jenže jsem omylem střelil do jinného tlačitka a zabilo to všechny ) Už jsem se ponaučil , že je lepší si tam dojít.
2) FK : Jsem simon a je VD . VD ničí židličky na atrakci myslel jsem , že ho za to můžu zabít jelikož jsem o tom někde slyšel . Dal jsem mu kill a nenahlásil VD . ( Když jsem dostal ban tak jsem se poptal a informoval jsem se , že bych mu mohl VD jenom ukončit.)
s pozdravem váš věrný Růža
PS : Tohle je moje 4x žádost. Moc bych si přál , abych toho akademika dostal, jelikož se opravdu snažím.
ruza54
Drbna
Drbna

[Přijat] Žadost o akademika | JB serv. |

od Rumcajz » 04 čer 2016, 15:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žadost o akademika | JB serv. |

Příspěvekod Tommy58 » 05 čer 2016, 18:45 VIP

Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.

• Co má akademik dělat zjistíš ZDE
  • Zde si přečti pravidla akademie ZDE
  • Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
  • Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
  • Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Přihlášky