• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost o Akademika | JB
Nick ve hře: nUp
Nick na fóru: ugolo
Odkaz na profil: ugolo-u53734.html
Věk: 16
Steam ID: STEAM_0:1:119555064
Sekce, kde chci akademika: Jailbreak
HLStats: Zde
Proč chci akademika: Z prostých důvodu které zde uváděli i jíní uchazeči. Chci se pokusit o vymýcení lidí kteří nehrají fér a nehrají podle stanovených pravidel. Moji cestu chci ukončit tím že se stanu Adminem, akademie mi může na této cestě pomoct a zlepšit můj dosavadní úsudek. Chci se ještě předem omluvit za mých několik starých zpráv v mé "chat history". Tyto zprávy jsem produkoval pod emocemi a zlostí. Nyní se snažím ovládnout a nepsat podobné vulgární bludy či jinak urážet ostatní hráče.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Žádné.
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ano, byl. Byl jsem odebrán za neaktivní činnost.
Předem děkuji za přečtení a napsání stručné odpovědi, ikdyž by znamenala moje zamítnutí.
Nick na fóru: ugolo
Odkaz na profil: ugolo-u53734.html
Věk: 16
Steam ID: STEAM_0:1:119555064
Sekce, kde chci akademika: Jailbreak
HLStats: Zde
Proč chci akademika: Z prostých důvodu které zde uváděli i jíní uchazeči. Chci se pokusit o vymýcení lidí kteří nehrají fér a nehrají podle stanovených pravidel. Moji cestu chci ukončit tím že se stanu Adminem, akademie mi může na této cestě pomoct a zlepšit můj dosavadní úsudek. Chci se ještě předem omluvit za mých několik starých zpráv v mé "chat history". Tyto zprávy jsem produkoval pod emocemi a zlostí. Nyní se snažím ovládnout a nepsat podobné vulgární bludy či jinak urážet ostatní hráče.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Žádné.
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ano, byl. Byl jsem odebrán za neaktivní činnost.
Předem děkuji za přečtení a napsání stručné odpovědi, ikdyž by znamenala moje zamítnutí.
"Šílenost není nemoc, je to náznak vyššího umění" - by Ivoš.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------

-
ugolo - Amatér
[Zamítnuto] Žádost o Akademika | JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o Akademika | JB
Jsou tu určité nesrovnalosti, které se prvně musí probrat. Zatím v řešení.
e.Tommy: Víš, co máš dělat. Zamítnuto.
e.Tommy: Víš, co máš dělat. Zamítnuto.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1