[Z] Žádost o akademika / JB

Příspěvekod Czefida » 29 led 2021, 23:07

Nick na serveru: acabCzefida - PojďNaBeton
SID: STEAM_0:0:130622718
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 16 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=93858

Proč chci akademika : chtěl bych pomáhat novým lidem kteří budou zkoušet za CT... Chtel bych taky se dostat do Admin teamu tím pádem musím uklidnit své urážky, proto se chci stát akademikem, asi nejvíc mě štvou lidi co nadávají na jiné lidi a dělají si z nich srandu nebo co kazí hru ostatním... takový lidi bych chtěl nahlašovat ..

Něco o mně: Jmenuji se Filip, je mi 16 let a bydlím na Moravě. Hraju Hokej a teď když je období koronaviru hraju více převážně videohry. Nejvíce hraju csko a lolko. Před tím jsem na videohry neměl absolutně čas.
Proč právě já: Jsem člověk, který rád pomáhá novým lidem, který se chtějí naučit CT. Akorát najdou se tady lidi kteří se to neučí a spíše to trollují a dávají FK a MFK. Tomuhle bych chtěl pomoc, aby takový lidi mezi námi nebyly.

Zkušenosti s CS:GO: Ve hře mám nahráno zatím jen 173 hodin, a z toho 3 dny na JB serverech. Ještě se zatím učím co jak funguje atd... ale myslím si že už toho znám hodně.
Czefida
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z] Žádost o akademika / JB

od Rumcajz » 29 led 2021, 23:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o akademika / JB

Příspěvekod Heppsak » 30 led 2021, 16:02 VIP

Ahoj,
nemyslím si, že by ses momentálně hodil na post akademika. Nemáš splněný počet platných nahlášení v PP sekci a v chatu ti dokážu najít spoustu nadávek.

Začni se chovat slušně a zapracuj na svém nahlašování. Za měsíc si můžeš požádat znovu.

Zamítnuto
gotta make it outta here, make it out alive
Heppsak
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Zpět na Přihlášky