[Z] Žádost o akademika | MucQbygolf

Příspěvekod SkyL1NE » 17 bře 2022, 15:28

Nick ve hře: MucQ by golf

Odkaz na Steam: https://steamcommunity.com/id/golfvw4/

Steam ID: STEAM_0:1:203855159

Věk: 18

Odkaz na Váš hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=22549

Proč chci akademika:
Raději bych dostal admina ale po tý době co jsem dlouhlo nehrál se toho dost změnilo. Rád bych si oprášil staré znalosti. Párkrát jsem se už dostal do akademie ale nikdy jsem jí nedokončil (vždy mi do toho něco vlezlo) přímačky, atd. Poté co jsem si zde našel staré přátelé a viděl úroveň některých lidí z akademie, kteří se nad jinými hráči povyšovali jsem se rozhodl to také zkusit. S pravidly jsem seznámen ale i přesto občas udělám tu “chybku”, to je také důvod proč jsem podal žádost do akademie a ne na admina. S hráči mám dobré vztahy, moc tu hru “netryhardím” a pokud se mi Simon dokáže omluvit, neřeším to.

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Už to bude 5 let co hraju na GS, NIKDY jsem ŽÁDNÝ ban nedostal. Z nějakého důvodu však mám report ban.
Obrázek Obrázek
SkyL1NE
Pokročilý
Pokročilý

[Z] Žádost o akademika | MucQbygolf

od Rumcajz » 17 bře 2022, 15:28

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o akademika | MucQbygolf

Příspěvekod Evangelista » 17 bře 2022, 18:58 VIP

Ahoj,
je moc pěkné, že chceš být ten pohodový akademik na serveru, ale pro to musíš splňovat alespoň základní podmínky. V chatu máš dost spamu a nadávky. I když jsi už akademik byl, tak bych od tebe rád viděl nějaké nahlášení do PP, abys ukázal, že o to tady fakt stojíš.

Pokud tedy máš zájem stát se jedním z nás, tak nebudeš mít v chatu ani jednu nadávku nebo náznak spamu, nahlásíš si 3 lidi do PP a budeš na serveru celkově působit přátelsky. Taky se vyvaruj psaní do topicu na fórku, který se tě netýká.
Za měsíc si zažádej znova.

Zamítnuto
Evangelista
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Přihlášky